2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300775 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا بانو جان این عکس موهاش فندقی تیره ست http://static.niazerooz.com/Im/P/90/0523/Safe6344893162711.jpg http://static.niazerooz.com/Im/P/90/0523/Safe6344893162671.jpg کلا عروس بهتره رنگ موی روشن نداشته باشه البته این نظر منه چون عروس بهتره به دنیای دخترونش بیشتر نزدیک باشه تا زنونه تا ملیح به نظر برسه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
رز عزیز اگه فقط روشن میخوای یعنی خیلی خیلی روشن نمیخوای , نیاز به دکلره و 000 نیست میتونی کاراملی شماره ی 8 و دودی 8 رو با اکسیدان 1 قاطی کنی با یه کم واریاسیون نقره ای اول ساقه رو بزن بعد ریشه رو - منتظر باش ریشه به رنگ ساقه دربیاد بعد بشور خود دودی رو هم بذاری قشنگ میشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنید.... من وقتی خط چشم می کشم بعد یه مدت همش زیر چشممو سیاه می کنه...حتی وقتی فقط روی پلک بلامم می کشم نمی دونم چه جوری زیر چمموسیاه می کنه!!... نمی دونم مشکل از چیه... از پوستمه؟از مداده؟ می دونم گفتی مارک نپرسم...ولی واقعا" منودم با چه مدادی بکشم که نریزه اینجوری من فلور مار می زنم..مارکای دیگه هم بوده قبلا"....ولی با بقیه هم همین مشکلو داشتم... سوال دومم اینه که کانسیلر باعث چروک زیر چشم نمیشه؟؟؟ یه سوال دیگه هم دارم...یکم ضایع هست ولی واسم سواله خب چرا از کرم پودر و پنکیک استفاده می کنند؟؟؟؟
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
راستی یه مشکلی هم دارم...من رنگ لبم یکم پررنگه....خیلی وقتا که کلا" به قرمزی می زنه...واسه همین اصلا" رژای رنگ روشن و صورتی روی لبم نشون نمیده..... خیلی دوست دارم رنگروشن بزنم...چجوری می تونم رنگ اصلی رژ رو روی لبم ایجاد کنم؟؟؟
** الهم صل علی محمد و ال محمد**...میشه دعا کنید برام که به حاجتم برسم؟...**الهم صل علی محمد و ال محمد**
بعد واسه گرفتن کانسیلر باید روشنتر از پوستم بگیرم؟؟؟؟ می دونی من رنگم سفیده یعنی باید سفیدش رو بگیرم؟؟؟ اخه زیر چشمم یه کم تیره تره.....گفتم حالا یه جور نشه انگار آدم ماست مالیده...... اصن نمی دونم کر درستی هس زدنش یا نه...
لیلیوم جان ] نه سفیدی رو به طور کامل پوشش نمیده چون رنگ فانتزی هستش ولی میتونی از همون شماره ای که برای مثلا دودی یا کاراملی میخری از همون شماره رنگ سری N که سری طبیعی هستش هم بخری و به رنگ اضافه کنی که کمک بسیار زیادی در پوشش رنگ سفید میکنه اگه خیلی سفیدی داره قبل از شروع به رنگ کردن یه مقدار از رنگ رو اول رو سفیدی ها بذار یه چند دیقه صبر کن بعد کار اصلی رو شروع کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مهیا جان سلام , اگه مداد مارک های مختلفی استفاده کردی و باز هم زیر چشمت تیره میشه احتمال میدم پوستت چرب باشه یا اینکه وقتی از مداد استفاده میکنی زیادی فشارش میده و مواد اضافی روی پلک میمونه و میریزه , به هر حال بهتره مواد ارایشیت رو تو یخچال نگه داری , چربی پوستت رو با پنکک خشک یا پودر فیکس ارایش تا حدودی بگیری , مداد چرب هم سعی کن استفاده نکنی درسته که کشیدن مداد خشک سخت میشه اما باز کمتر میریزه هر ماده ی ارایشی حتما مضراتی برای پوست داره کانسیلر هم جدای از این قضیه نیست اما اگه به پوستت برسی و اب و میوه زیاد استفاده کنی و نذاری مواد ارایشی به مدت زیادی روی پوستت بمونه و خوب بشوریش مضراتش کمتر میشه کانسیلر رو به رنگ کرم نارنجی بخر تا تیرگی زیر چشمت رو بپوشونه اگه سفید بگیری به کبودی میزنه قبل از استفاده از رژ لب , روی لبت کرم پودر بزن و بعد پنکک بزن یا پودر فیکس بزن و بعدش رژ مورد علاقه ات رو بزن کرم پودر و پنکک رو برای این استفاده میکنن که رنگ پوست رو شفاف و یک دست کنن و مشکلات روی پوست رو بپوشونن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی الالبالو جون دوست دارم روشن شه و دلم دودی مات دوست دارم و دودی مات روشن چی بزنم نمیخوام به زردی و نارنجی و زیتونی بخوره میخوام شیک باشه برا دودی مات چیکار کنم و بدون دکلره میخوام روشن شه و پوستم گندمیه روشن مایل به سفیده چه رنگی شیکتره و چه رنگ رژلب و رژگونه ای بهم میاد
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
طرز کشیدنه خط چشم برا چشمهای ریز چیکار باید کرد ایا باید هم بالا بکشیم و هم پایین؟ و چجور یچشمها رو باید درشت نشون داد
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
ممنون بابت راهنماییت پوستم خشک و حساسه....طبق نظر دکتر پوستم می تونی یه مداد خوب بهم معرفی کنی؟؟؟
البالو جون سلام خسته نباشی عزیزم میشه بگی کار برد چسب لاتکس در لیفتینگ صورت چه طوری هست ؟ من شنیدم در لیفتینگ هم کاربرد داره و یکی خریدم ولی اصلا نمیدونم چطور میشه باهاش لیفت کرد!!!
🥰 🥰