2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
رز جان از دودی شماره ی 8 به بالا استفاده کن تا روشن تر بشه اکسیدانت رو هم شماره 2 استفاده کن رژ گونه ی گلبهی (صورتی نارنجی ) بهت میاد رژ لب هم صورتی اناری البالویی یا نارنجی با تن قرمز برای چشم های ریز نباید مداد داخل چشم کشیده بشه , بالا و پایین چشم هم خطوط متناسب باشه نه کلفت نه نازک البته سایه ی مشکی هم کمک کننده هستش
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهیا جان من خودم از اتود و فلورمار و بل و مونالیزا استفاده کردم مارک های دیگه ای هست که خوبن و میتونی از فروشنده بپرسی و خودت تستشون کنی اما اینکه زیر چشمت میریزه ظاهرا خیلی به مارک مداد ربط نداره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
لیلا جان چسب لاتکس تو گریم کاربردهای متنوعی داره مثلا تو لیفتینگ برای چسبوندن بندینک یا هر وسیله ای که قراره پوست رو بکشه و چسبوندنش به زیر موها و مخفی کردنش استفاده میشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
لیلا جان چسب لاتکس تو گریم کاربردهای متنوعی داره مثلا تو لیفتینگ برای چسبوندن بندینک یا هر وسیله ای که قراره پوست رو بکشه و چسبوندنش به زیر موها و مخفی کردنش استفاده میشه . . میشه برای منم جمله فوق رو توضیح بدید ؟ ممنون
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
باید حضوری ببینین طرز کارش رو ولی حالا تا جایی که میتونم ساده توضیح میدم دو تا بند پارچه ای در نظر بگیرید که هر کدوم یه سر مثلا مربع شکل داره مثلا دو لایه از موهای شقیقه یا هر جای دیگه از صورت یا حتی گردن رو که بخوان بکشن تا چروک ها کمتر بشه و پوست از افتادگی خارج بشه , یه ذره از موها رو برمیدارن چسب میزنن قسمت مربعی بند رو میچسبونن بهش و موها رو روش شونه میکنن تا زیر موها مخفی بشه و دیده نشه بعد دو تا بند رو میارن پشت سر به هم گره میزنن البته طوری از زیر موها رد میکنن که دیده نشه وقتی بندها رو میکشیم پوست هم کشیده میشه و چروک ها کمتر دیده میشه چسب با اب قاطی نمیشه کار ظریفی هستش بیشتر هم جزء تکنیک های گریم سینمایی هستش پاک کردن و شستن چسب هم با اب نیست با ماده ی دیگه ای هستش الان یادم نیست اسم ماده
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جان موهای من سفیدی خیلی زیاد داره رنگ روشن نمیگیره و همیشه مجبورم رنگ های تیره استفاده کنم الان رنگ فندقی شماره 4 روی موهام هست اما دوست دارم اگه بشه این رنگ رو بذارم . [URL=http://www.8pic.ir/][IMG]http://www.8pic.ir/images/cov1p1hn1r46oqjc2efv.jpg[/IMG][/URL] به نظرت این رنگ برای مو های من در میاد ؟ اصلا توی رنگ سر رشته ندارم .اگه امکانش هست برام توضیح کامل بدی ممنونت میشم . چه شماره رنگی ؟ چقدر ؟ هر بار رفتم آرایشگاه یه رنگ انخاب کردم یه چیز دیگه تحویلم دادن . میخوام با کمک شما این بار خودم دست به کار بشم
چیستا جان سلام , برای این رنگ باید دکلره کنی , که در کنار روشن کردن رنگ موهات , موهای سفید رو تحریک میکنه که رنگ بگیرن با دکلره موهات باید حداقل به پایه ی 8 برسه ترکیب رنگ هم طلایی شماره 7 شماره یک تیوپ و دودی شماره 7 یک سوم تیوپ و اکسیدان 1 و واریاسیون نقره ای 10 سانت میتونی داخل رنگ از رنگ طبیعی شماره 7 هم استفاده کنی که کمک بیشتری میکنه به رنگ گرفتن موهای سفید گرچه دکلره باید موهای سفید رو به اندازه کافی تحریک کنی اما به هر حال کار از مهم کاری عیب نمیکنه تو خونه میتونی انجام بدی به شرطی که کمک داشته باشی و قبلا تو ارایشگاهی جایی مراحل دکلره رو نگاه کرده باشی چون دکلره حساسه اگه مواظب نباشی مو رو می پوسونه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جون من همیشه به اینجا میام صفحه اول دو مدل رنگ مو گذاشتی اولیش خیلی نظرم گرفته دریا میخاست این رنگ روی سش امتحان کنه .اطلاع داری که انجام داد یا نه من نصف موهام دکلره کاهی هست میخام اون رنگ روش پیاده کنم میشه اول همه رو سیاه کنم بعد اون ترکیب رنگی که گفتی را امتحان کنم نظر خصی داری؟
سلام آلبالو جان من موهام از اول همیشه خشک بود. رنگشونم قهوه ای روشنه. الان بعد اخرین بار(حدود یه سال پیش) که هایلات کردم انگار موهام سوخته. و خیل وزوزی شده و اعصابمو بهم ریختن.هر کار میکنم خوب نمشه. به نظرتون چجوری صافشون کنم؟ کراتین جواب میده؟ یه بار یه ارایشگر گفت باید صافی 6 ماهه بزنی؟ منظورش همون کراتین بوده؟ یه عروسی در پیش دارم..خواهش میکنم راهمماییم کنید. یکی هم اینگه اگه بخوام دوباره رنگ کنم قبل از صافی باید رنگ کنم دیگه نه؟ یا اصلا فعلا بیخیال رنگ بشم؟