2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300773 بازدید | 28465 پست
عزیزم شما مارک مارال تا حالا استفاده کردی؟ چندتا از دوستان تعریف کرده بودن ولی من تا حالا استفاده نکردم اگه خوب نیست لطفا مارکی که کیفیتش خوب و قیمتش متوسط باشه معرفی کن خییییلی ممنونم
هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مژی جان من استفاده نکردم ولی شنیدم که خوبه کلا الان رنگ ها از نظر کیفیت خیلی به هم نزدیک شدن خیلی از ارایشگاههای حتی معروف حتی از رنگ ایرانی استفاده میکنن مثلا پرستیژ رنگ خوبیه من زیاد ازش استفاده کردم قیمتش هم حدودای 6 -7 تومنه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو8 پست ها : 3476عضویت:1393/4/21 1393/9/5 - 2:57 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] حاتی جان داخل ترکیب رنگت یه انگشت واریاسیون دودی بریز و اکسیدانت رو هم ضدقرمزی بخر اول ساقه رو بزن یک ربع اخر ریشه رو بزن کل کارت یک ساعت بیشتر نشه آلبالو جون یعنی 45 دقیقه ریشه رو بزنم فقط یک ربع ساقه رو بزنم؟
باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
کرمهای روز و شب و ابرسان و ضد چروک و ضد لک چه مارک خارجی خوبه و استفاده کردین و راضی بودین
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
مامان پوریا پرنیا جان من استفاده نکردم ولی اگه مورد تایید خیلی هاست استفاده کن مواد صافی زیاد با هم تفاوت ندارن گرچه اونایی که گرونتر هستند به نسبت بهتر هستند اما اگه موهاتون خیلی وز و فر هستش فعلا یه بار صاف کنید ببینید جواب میده یا نه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم بهتره قاطی نکنی این دو تا رنگ یه شباهت هایی به هم دارن اما قاطی نکنی بهتره همون 5 رو بذار مقدار اکسیدانت هم به اندازه ای باشه که مخلوطت به غلظت ماست دربیاد
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
موهامو تا رو شونمه میخوام موهامو رنگ دودی مات روشن و کاراملی بزنم و قبلا هفت زدم موهام روشنه ولی به اندازه یه بند انگشت ریشه هام مشکیه دراومده و میخوام بدون دکلره بزنم چیکار کنم که کارملی خوشرنگ و دودی دربیاد نمیخوام به زیتونی و زردی یا نارنجی بخوره مرسی ایا میتونم از سه صفر استفاده کنمو چه شماره هایی بزنم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح داده و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت