2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300770 بازدید | 28465 پست
حاتی جان بستگی به پایه موهات داره اگه چندین بار ترکیب ان 10 و 000 رو بزاری بالاخره بلوند میشه و روشن میشه اما اگه این رنگ رو میخوای فرمولش رو برات گذاشتم همون صفحه ی قبل و این رنگ کنفی هستش و باید هم دکلره بشه چون اگه با 000 بخوای روشن کنی برای این رنگ اصلا مناسب نیست و و زرد نارنجی در میاد
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلب صورتی جان ضد افتاب باید دو ساعت به دو ساعت به مقدار کم زده بشه , دور چشم رو بعضی ها میگن نرنید بعضی ها میگن ایراد نداره برنید من خودم نمیزنم میتونی اون حالت براقیت ضد افتاب رو با دستمال پاک کنی فقط خیلی دستمال رو فشار نده خیلی اروم رو پوست بکش ضمن اینکه اون مقداری که باید محافظت کنه به مقدار زیاد جذب شده و مشکلی نیست من خودم مدت هاست ضد افتاب آردن استفاده میکنم قیمتش هم 9 تومنه بدون رنگ و بدون چربیش رو میخرم مثل مرطوب کننده میمونه و راضی هم هستم
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان موهای من فر هست و همونجور که میدونی موهای،فر خشک تر از،موهای معمولی،هستن موهای من بلنده تا کمر تا الان چند بار هایلایت ، چهار سال پیش یه دکوپاژ ، بعد تر ها رنگهای قهوه ای و دودی ، و الان حدود دو ساله که ماهاگونی و شرابی هستن البته پارسال ده سانت پایین موهامو با دکلره آلبالویی کردم و بعدش دیگه همش همون ماهاگونی بوده حالا گاهی تن قرمزی بیشتر یا کمتر این بود تاریخچه موهای من الان خیلی دلم میخواد رنگ موهامو عوض کنم و فکر میکنم دکلره آسیب زیادی به موهای من خواهد زد ، چه رنگی میتونم به موهام بزنم که هم تغییر کنم واقعا هم موهام اذیت نشه در ضمن پوستم سبزه و چشمام سیاه هست
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
سلام آلبالو جون.من موهامو رنگ n9 دوبینا با اکسیدان 6 درصد گذاشتم.حالا اگه بخوام روشن تر بشه باید چه کار کنم؟
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
از زیتونی هم خوشم نمیاد در ضمن دلم میخواد خودم تو خونه رنگ کنم بلدم اگر در چند مرحله فقط با رنگ بتونم موهامو تغییر رنگ بدم خیلی خوب میشه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مسی جان خنثی کننده ی رنگ های شرابی قرمز البالویی ماهاگونی و امثال اینا رنگ های دودی و خاکستری و زیتونی هستند اگه نمیخوای دکلره کنی باید یه مقدار تحمل کنی و چند باری از این رنگ ها استفاده کنی تا جایگزین رنگدونه ی قرمز موهات بشن این روش تو بعضی موها بدون مشکل جواب میده ولی بعضی موها خیلی مقاوم هستند و نه تنها رنگدونه ی قرمز رو نگه میدارن این رنگدونه های دودی و خاکستری رو هم به خودشون میگیرن و خلاصه مورو دچار چند رنگی میکنن به نظرم یا بهتره سختی دکلره رو قبول کنی یا اینکه با 000 و واریاسیون دودی لااقل تا حدود زیادی این رنگدونه ی قرمز رو از موهات خارج کنی و روش یه رنگ دودی خاکستری یا دودی زیتونی تیره یا متوسط بذاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم یعنی با سه صفر و واریاسیون دودی موهامو چند بار رنگ کنم و در نهایت دودی بزارم؟ تا چه حدی ممکنه موهام روشن بشه اگر دودی تیره بشه دوست ندارم و همون ماهاگونی نگه میدارم، ممکنه بشه دودی روشن درآورد؟
نه چند بار نه فقط یه بار کافیه , اگه زرد نارنجی دربیاد اونوقت خوبه و میتونی یه دودی روشن بزاری مثلا دودی 8 یا 7 + واریاسیون دودی و واریاسیون نقره ای و اکسیدان 2 بزاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی خوشگلم یه سوال دیگه هم دارم....اگر زرد نارنجی درنیومد دودی تیره هم که دوست ندارم ...اون موقع چیکار کنم؟
2810