2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300762 بازدید | 28464 پست
راستی کرم کارنیر روشن کننده هستش.زیر بنکیک جون بوستم جربه جی بزنم

خدایا هزار بار شکرت...خدا جونم همه زندگی من الان35
هفته اس.سپردمش به خودت....یا الرحم الراحمین
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
البالو جان کرم بودر و بنکیک مخصوص عروسی با بوشانندکی بالا واسه بوست جرب جی بیشنهاد میکتید

خدایا هزار بار شکرت...خدا جونم همه زندگی من الان35
هفته اس.سپردمش به خودت....یا الرحم الراحمین
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارزو جان کرم پودر اگزوویانس خیلی خوبه پوشانندگی بالایی داره کرم پودر رو اساسا باید روی پوستت امتحان کنی و میزان پوشانندگی و رنگ کرم پودر و میزان روی پوست خوابیدنش و پوسته پوسته نشدنش و.... رو امتحان کنی بعد بری یه دوری بزنی و تغییر حالت های کرم رو ببینی اگه راضی بودی برگردی مغازه و کرم رو بخری حقیقت اینه که پیشنهاد یه کرم پودر خاص خیلی کار درستی نیست حتی اگه اون کرم پودر خیلی هم گرون و برند باشه , خیلی ها کرم پودر ها و پنکک هایی استفاده میکنن که معروف نیست اما با پوستشون کاملا سازگاره بنابراین بهتره به همون روشی که گفتم متناسب با هزینه ای که میخوای بکنی کرم پودرها رو انتخاب کنی و امتحانشون کنی و بعد بخری پنکک برای عروسی خوب نیست میتونی پودر فیکس بگیری روی کرم پودر بزنی که از حالت براق بودن هم یه مقدار دربیاد و فیکس هم بشه مثل پودر فیکس اتود برای زیر پنکک هم ضد افتاب بدون چربی و بدون کرم پودر خیلی خوبه که استفاده کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بهاررررلا جان : c7+n7+G7 به علاوه ی 5 سانت واریاسیون نقره ای و 5 سانت واریاسیون دودی + اکسیدان 2 نیازی به دکلره نیست اما اگه موهات خیلی تیره ست شماره ی رنگ ها رو بالاتر بگیر اول ساقه بعد ریشه رو بزن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جون خسته نباشی یکی از فامیلامون رنگ موهاش تقریبا اینجوریه آپلود عکس میگه دکلره نکردم انقدر رنگ گزاشتم این رنگی شده به نظرتون چه شماره رنگی رو هی تکرار کنی این رنگی میشه
باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
حاتی جان رنگ اول ترکیب زیتونی پلاتینه ی روشن و بلوند طلایی شماره 9 هستش + واریاسیون 000 + واریاسیون نقره ای و اکسیدان 1 روی موی دکلره هم بدست میاد اما اون مورد فامیلتون : خوب بعضی ها عادت دارت همیشه رنگ روشن بذارن مثلا عادت دارن n 10 بذارن یا طلایی 10 بذارن رنگ دومی علاوه بر رنگ هایلایت استخونی هم داره , موها باید به پایه ی 10 برسه و کاملا با دکلره روشن بشه ترکیبش: خاکستری 9 یک تیوپ + پلاتینه ی روشن یک سوم تیوپ + واریاسیون دودی 5 سانت + واریاسیون نقره ای هم تا 5 سانت + اکسیدان 1
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی آلبالو جونم یه سوال دیگه اگه من همین رنگ n10 رو هر هفته که میرم حموم بزارم تو چند وقت این رنگی در میاد یک هفته بزارم یا دیر تر یا زودتر؟
باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
سلام من چندتا سوال دارم اگه میشه لطفا جواب بدین اول اینکه من ی ضدافتاب دارم مثلا بی رنگه اما سفید میکنه و برق میندازه میشه بعداز20 دقیقه ک جذب شد بادستمال چربیشو بگیرم یا اثرش ازبین میره؟ یه ضدافتاب کاملا کاملا بی رنگ بهم معرفی کنید تا 50 تومن فاصله بین کرم ها چقدر بایدباشه؟؟
2810