2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست

توروخدا ب من ی کرم پودر معرفی کنید مخصوص پوست خشک

ک پوسته پوسته نشه رو پوستم

با وجود ابرسان باز اینطوره و پی میبرم کرم پودرم مناسبم نیس

قیمتشم خوب باشه

چی بگیرمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا ب من ی کرم پودر معرفی کنید مخصوص پوست خشک ک پوسته پوسته نشه رو پوستم با وجود ابرسان باز ای ...

هر مارکی میخری باید مخصوص پوست خشک باشه و قبلش پوستت اماده باشه یعنی رطوبت و چربی کافی داشته باشه ، پوست اگه خشک کم آب و بدون پاکسازی های دوره ای باشه کرم پودر نمیشینه و کدر میشه

مثلا مارک اورال

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جان.....خسته نباشی....من موهامو دکوکرم کردم خونه خودم تقریبا به مایه ۷ رسیده چه رنگ یا ت ...

سلام عزیزم

میتونی از ترکیبات سرد یا سرد و خنثی یا سرد و گرم استفاده کنی مثل ترکیب دودی شکلاتی ... دودی زیتونی ... دودی طبیعی ... دودی بژ طبیعی ... دودی طبیعی طلایی ... دودی گردویی و 

....

شماره رنگها در حد ۶ و ۷ باشه اصلا نباید بیشتر باشه .. اکسیدان هم شش درصد ... مکث مو یک ربع تا بیست دقیقه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
الان عزیزم رنگ نسکافه ای دودی گذاشتم روی پایه ۷ دکلره ولی رفتم حموم برگشته به دکلره؟جه رنگی بزارم ک ...

رنگساژ همیشه برای موی دکلره شده نیازه ، موی دکلره شده با موی معمولی فرق داره تو رنگپذیری و نگهداری رنگ

شماره رنگ ها تن رنگها ترکیب رنگها باید با پایه دکلره تناسب داشته باشه مثلا وقتی پایه ۶ هست رنگها و شماره هایی که مناسب پایه ۹ هستند درنمیان و اصلا رنگ نمیگیره یا انقدر با زردی ترکیب میشه که کل ترکیب فرق میکنه

اکسیدان برای رنگساژ شش درصد یا سه درصد برابر با مقدار رنگ

بعد رنگساژ هم سریع شامپو نباید استفاده کرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو عزیز... بخوام دکلره کنم اون قسمت سیاهی رو دکلره کنم به پایه 7 یا 8 برسونم بعد شستشو بدم بعد م ...

عزیزم اون عکسی که گذاشتی حداقل پایه ۹ میخواد کاملا بدون زردی و کل مو هم باید یکدست رو پایه اماده باشن و نه تفاوت پایه وجود داشته باشه بین قسمتهای مختلف و نه حتی اثری از رنگهای قبلی

تمیز تمیز و یکدست  پایه ۹ دکلره جلو دست باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

عزیزم الان پایه موهای من ۷ هست درسته؟میخوام بدونم درست تشخیص دادم؟اگر بخوام به پایه ۹یا ۱۰ برسه با دکوکرم اکسیدان ۹درصد میرسه یا نه؟موهام نمیسوزه؟چون الان نسوخته و سالمه

عزیزم الان پایه موهای من ۷ هست درسته؟میخوام بدونم درست تشخیص دادم؟اگر بخوام به پایه ۹یا ۱۰ برسه با د ...

الان که رنگ داره ولی ظاهرا بله پایه پایینه

اول رو یه تیکه از موهات امتحان کن بیست دقیقه زمان بده ببین چقدر روشن میشه و با چه کیفیتی ،، یعنی مو رو بگیر تو دستت بکش نباید کش بیاد یا خرد بشه اینا نشونه ی سوختگی و اسیبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
الان که رنگ داره ولی ظاهرا بله پایه پایینه اول رو یه تیکه از موهات امتحان کن بیست دقیقه زمان بده ...

البالو جان تست کردم کش می اومد دیگه بی خیال روشن کردن شدم همین پایه ای ک موهام هست اگر بخوام شکلاتی دودی بزارم شماره ۵ خوبه؟یه نفر به من گفت اگر طبیعی شماره ۵ یعنی هم شماره رنگهام قاطی کنم ماندگار میشه رنگساژم و پاک نمیشه درسته؟

البالو جان تست کردم کش می اومد دیگه بی خیال روشن کردن شدم همین پایه ای ک موهام هست اگر بخوام شکلاتی ...

خوبه ، رنگ که گرفت زود بشور یعنی رنگساژ مثل رنگ نیستی بذاری بری باید حواست باشه

بله شماره ۵ و ۶ خوبن

بله رنگ طبیعی تثبیت رنگ رو بیشتر میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم