2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست

سلام عزیزم خوبی البالو جان موهای من پایه هشت بود رفتم ارایشگاه ک تیره کنه برام ،فندوقی چهار و ماهاگونی و شکلاتی با اکسیدان سه درصد ب موهام زد الان ک موهام شستم سبز شده 

چیکار کنم سبزیش بره ممنون میشم بگی

زنگشم زدم میگه مسافرتم ی هفته دیگه میام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی البالو جان موهای من پایه هشت بود رفتم ارایشگاه ک تیره کنه برام ،فندوقی چهار و ماهاگو ...

سلام عزیز

شکلاتی تیره با یه کم دودی ۵ و اکسیدان شش درصد

موی دکلره شده به مرور تیره میشه و نیاز داره مدتی رنگ بشه و حتی کوتاه بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام آلبالو ی عزیز یه سوال داشتم 

رنگ موهام قهوه ای طبیعی و بدون رنگه ولی پایینش حنا داره میخوام عسلی متوسط رنگ کنم بدون دکلره لطفا منو راهنمایی کنین که از چه برندی استفاده کنم تا ماندگاری بالاتر و عوارض کمتری داشته باشه همچنین رنگ رو به چه ترتیبی بذارم که قرمزی نده 

سلام وقت بخیر عزیزم معذرت می خوام خواستم بدونم چه مداد کانتوری بخرم و چطور کانتور کنم  . پوستم چربه و صورتم گرده گلم بهترین حالت ممکنه برای چهره ام چیه اگه لطفاً عکس یه لینک بفرمایید ممنون میشم عزیزم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....