2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست

سلام البالوجان من موهامو دکلره زدم  ساقشو نارنجی شده چیکارکنم بااسیب کمتر ب پایه ۸برسه فقط یبار دکلره ابی و اکسیدان۹درصد گذاشتم شد نارنجی چیکارکنم ب پایه۸برسه ؟؟؟

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام البالوجان من موهامو دکلره زدم  ساقشو نارنجی شده چیکارکنم بااسیب کمتر ب پایه ۸برسه فقط یبار ...

سلام عزیز ، مواد محافظ ، مراحل درست و تست کردن ،، اینا باید رعایت بشه در کل مثلا با اکسیدان ۹ شروع نمیکنیم که مو شوکه بشه و ... ، الانم باید دید مقاومت موها چقدره خرد میشه ؟ خشک شده ؟ کش میاد ؟

رو یه تیکه از موها امتحان کن به مدت بیست دقیقه ببین مو در چه حاله و چقدر روشن میشه ،، همون ترکیبی که دم دستته آبی و ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
میخوام یه رنگ جدید بذار کلا از این رنگ توناژ نارنجی و عسلی دربیاد.. 

برای یک دست شدن که اون قسمتهایی که دکلره ندارن هم نیاز به دکلره دارن ، به هر حال در کل میتونی مثلا از ترکیب دودی و شکلاتی استفاده کنی به نسبت دو به یک و اکسیدان شش درصد ... شماره رنگها از ۷ بیشتر نشه ... مدت مکث یک ربع بیست دقیقه رو دکلره ها و ریشه ها هم تا هر وقت که رنگ بگیرن مثلا نیم ساعت اینا رو خودت باید چک کنی هر کجا رنگ گرفت زود برو بشور

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالوجان رنگ ماهگونی روی موهام بزارم بعدا میتونم رنگای روشن بزارم؟

رنگهایی که تن قرمزی و بنفش و مسی اینا دارن میتونن رو رنگ جدید اثر بذارن میزان اثرش بستگی به جنس مو داره ، ماهاگونی هم ترکیب قرمز و قهوه ایه ، بله میتونه اثر داشته باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
برای یک دست شدن که اون قسمتهایی که دکلره ندارن هم نیاز به دکلره دارن ، به هر حال در کل میتونی مثلا ا ...

آلبالو عزیز... بخوام دکلره کنم اون قسمت سیاهی رو دکلره کنم به پایه 7 یا 8 برسونم بعد شستشو بدم بعد میخوام رنگ شکلاتی بنفش با رنگ مرواریدی ترکیب کنم بذارم رو موها...درسته؟ نیاز نیست این پایین موها هم دکلره کنم یا کمی روشن تر کنم؟یک بار هم اونا رو دکلره کنم؟ نیاز نیست.؟با همین پایه موها میشه؟ 

سلام البالو جان.....خسته نباشی....من موهامو دکوکرم کردم خونه خودم تقریبا به مایه ۷ رسیده چه رنگ یا ترکیب رنگی بزارم ک نخواد دایم رنگساژ کنم و زردی و نارنجی نده بالا با شستن؟