2777
2789

دخترم انشاالاه بهمن ماه یا اواخر دی ماه دنیا میاد نظرخودم اینکه پتو بخرم سایز ١١٠در ٨۵ ازاین بافتا که توش خزه و دیگه دورپیچ نخرم توبیمارستانم بزارم لای همون پتو کریر هم داره دیگه😕بایه پتوی تک نفره یا نوجوانی که ١١٠در١۴۵هستش بین این دوتا یکیش .چون سیسمونیه مجبورم پتوی بزرگتر بخرم وگرنه باهمون دورپیچ یاپتو نوزادی سر میکردم

نظر شما چیه؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرس💜✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دور پیچ واسه بیرون پتو واسه خونس 

بیرون باماشین میریم و زیاد جایی نمیریم ک فقط ازمایش و بهداشت😟زورم میاد بخاطر دو یاسه ماه هزینه کنم

خخخ ازهمه گرونتره وای لباساچقدگرونه منم دخترم بهمنیه منم من میخوام فقط دورپیچ بگیرم براش چون الان پسرم یک دورپیچ داره هنوزاستفادش میشه استفاده میکنه ازهمون انقدم دوسشداره هرجامیره باپتوش میره ازبس راحته عکس داری ازین مدل دورپیچی ک میگی؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
بیرون باماشین میریم و زیاد جایی نمیریم ک فقط ازمایش و بهداشت😟زورم میاد بخاطر دو یاسه ماه هزینه کنم

نه عزیزم این حرف نزن ببین باماشینم بری مثلا میخوای بچت بذاری توچی با پتو نوجوان بگیری بغل 

خخخ ازهمه گرونتره وای لباساچقدگرونه منم دخترم بهمنیه منم من میخوام فقط دورپیچ بگیرم براش چون الان پس ...

فرق پتو با دور پیچ چیه تو کلاهشه دیگه😐کلاه زمستونی میزارم سرش 😩😩😩

مگه دور پیچ فقط تو بیمارستان یابیرون رفتنی به درد نمیخوره؟

ن دورپیچ بزرگترم میشه استفاده میشه مثلا۲،۳سالش میشه توماشین خابه اینام سبکه میتونی ببری یاعید همیشه همراهت توکیفت باشه چون هوایخورده بازم سرده خیلی خوبوجموجوره وبشدت بدردبخورچون منکه پسرم خیلی استفادش شد

دخترنازم منتظرتم مامانی