2777
2789
عنوان

خانمای متاهل شاغل

141 بازدید | 17 پست

سخت نیست با وجود متاهل بودن شاغلید؟ اذیت نمیشید؟ من راهمم از مامانم تقریبا دوره ۱ ساعت و نیم اینطورا راهه. بخاطر همون وقتی میرفتم خونشون دو سه روز میموندم یه وقتایی ولی اگر شاغل بشم یعنی دیگه نمیشه اینجوری؟ خیلی ناراحتم. از یه طرفم حس میکنم تو خونه نشستم و شاغل نیستم یه دختر امروزی نیستم و به چشم همسرم و خانوادش بی عرضه بیام. برام امروز یه کاری پیدا شده با کلی پارتی بازی خوبم هست کارش گفتن فردا بیا. ولی این فکرا داره ازارم میده شما جای من بودید چیکار میکردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کله میرفتم. هر چند وقتی تو تعطیلی یا مرخصی بر و خونه مامانت. برو که مستقل باشی. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اینطوری فک نکن که چون سرکار نمیری خانواده همسرت بهت بعنوان بی عرضه نگاه میکنن.مگه عرضه داشتن به شاغل بودنه.نه که من الان شاغلم و شاخ غول رو شکستم.

اگه شرایطتت برای سرکار رفتن مناسبه و آسیبی به زندگیت نمیزنه برو ولی اگه به هر دلیلی رفتن سرکار رو دلیلی بر آسیب ب زندگیت و خودت میدونی،نری بهتره.

سرکار رفتن و خونه دار بودن هر کدوم معایب و مزایای خودش رو داره.

اینطوری فک نکن که چون سرکار نمیری خانواده همسرت بهت بعنوان بی عرضه نگاه میکنن.مگه عرضه داشتن به شاغل ...

تنها دغدغم اینه که از خانوادم تقریبا دورم و همش به این فکر میکنم که یعنی بازم میتونم برم چند روز باهاشون بمونم؟

تنها دغدغم اینه که از خانوادم تقریبا دورم و همش به این فکر میکنم که یعنی بازم میتونم برم چند روز باه ...

بله میتونی،چرا نشه.هر شغلی داشته باشی ماهی 2.5روز یا در سال1ماه مرخصی داری.گاهی تعطیلات هم پیش میاد که بشه بری.اگه شیفت درگردش هم باشی نهایتا یه جا شیفت فشرده میری و بعدش یه جا از برنامت رو خالی میکنی برای سرزدن به خانواده.

2810