ما همسایه دیوار به دیواریم ،بیشتر وقتا خونه همیم دوسه ماه پیش تولد گرفت برا بچش ب کسی نگفت فقط من و بچم رفتیم تازه من عقد نواهرشوهرم بود ولی ب خاطر از دسم ناراحت نشه در حده نیم ساعت رفتم نشسم برا پسرش کادومم دادم نه شام داد نه یه میوه کیک یخچالی خریده بود تازه منم چه کادویی بردم دستبند رنگ ثابت گرونم خریده بودم بعد حالا من امشب برا بچم کیک گرفتم بهش کفتم الکی بهونه اورد به خاطر کرونا نیست میدونم چون ما دیوار ب دیواریم همش همو میبینیم و رفت و امد داریم مطمعنم برا که کادو نده چون شوهرش خیلی گدا و خسیس هست اعصابم خورده چون تدارک دیده بودم خرید کرده بودم 😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه درصد احتمال بده شوهرش پول نمیده کادو بخره،تو هم دیگه کادو نگیر برا بچش.
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹