2777
2789

بریم سراغ فینگر فووود بعدی 

تاپیک بعد هم سیب زمینی شکوفه ای مدرن رو میزارم❤😁😜

خب خب بریم که ببینیم یه سیب زمینی تنوری که حسابی رژیمی هم هست(میخوایید رژیمی باشه روش پنیر نریزید)

چجوررری درست میشه :

۱.اول از همه به هر اندازه که سیب زمینی دوست دارید رو داخل ظرفی بچینید و با چنگال چند تا سوراخ سطحی ایجاد کنید روشون

بعد بزارید داخل فر با دما ۲۰۰ درجه تا ۴۰ دقیقه کامل بپزند و تنوری بشن ....چک کنید هر زمان نرم شد پخته و در بیارید

۲.زمانی که پختند در بیارین بزارید کمی از دما بیوفته سپس روی اونها کمی برش بدید و داخلش همون پوره سیب زمینی را با کمک قاشق خیلی اروم در بیارید(زیاد در نیارید که همش پوست سیب زمینی بشه)

۳.حالا پوره رو تا کمی داغ هست داخل ظرفی میریزیم و بهش سه قاشق غ ماست(به اندازه تعداد سیب زمینی ها)،کمی روغن زیتون،ادویه مثل نمک و فلفل و پودر سیر ،به دلخواه کمی هویج رنده شده،دو قاشق غ پنیر پارمزان رنده شده همه رو باهم له و مخلوط میکنیم

۴.وقتی مخلوط کردیم داخل کیسه فریزر میریزیم و سرش رو میبریم و داخل سیب زمینی ها رو باهاش پر میکنیم

_شما میتونید اگر نمیخوایید رژیمی باشه داخلش از گوشت چرخکرده یا مرغ استفاده کنید

۵.حالا به دلخواه کمی روش پنیر پیتزا بریزید و داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه قرار بدید

اخر کار هم گریل بزنید

سیببببب زمینی تنوووووری شکم پر ما آمادست😍😍😍🤤🤤🤤🤤

نووووش جونتون

تاپیکای بعد رو ازدست ندید

کانال آپارات کوکینگ با نازنین رو هم دنبال کنید لطفا😊🙊🤍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش مزه میشه ؟ شبیه چیه مزه اش ؟ 

عالی میشه حتما امتحان کن

والا نمیدونم ولی سب زمینیش که ثل سیب زمینی آتیشی میشه توشم که موادش با روغن زیتون و اینا بنظرم عالی میشه

میتونید با گوشت پر کنید که عالی تر میشه

یه گزینه عالی برای رژیم هاست

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
عالی میشه حتما امتحان کن والا نمیدونم ولی سب زمینیش که ثل سیب زمینی آتیشی میشه توشم که موادش با روغ ...

ممنون بابت اطلاعات ک در اختیار دوستان گذاشتی 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
خوده سیب زمینی چاق کننده نیست؟

اون که بله هر چیزی میخوریم چاق کننده است متاسفانه😅😑

ولی خب خیلی نه فقط کالری سیب زمینیه دیگه 

اگر بخوایین یه چیز خوشمزه بخورید که خیلی چاق کننده نباشه این بهترین گزینه است

عالی میشه حتما امتحان کن والا نمیدونم ولی سب زمینیش که ثل سیب زمینی آتیشی میشه توشم که موادش با روغ ...

ممنون 🤤

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
من فر گازم خراب شده  با سولاردم چجوری درست کنم

عشقم سولاردم رو نمیدونم اما میتونی تو فر دست ساز هم درست کنی

یه این صورت که اول یه قابلمه بزرگ تر از ظرفت رو بزار روی گار ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد به در فلزی یا رینگ فلزی رو داخلش قرار بده بعد ظرفتو بزار رو اون رینگ که با کف قابلمه فاصله داشته باشه

حالا در قابلمه دم کنی بزار و بزارش ... ۵۰ دقیقه ای میپزه

به همین ساددددگی🥔🤍😋