2777
2789
عنوان

فینگر فود نوع ۲😋🥔سیب زمینی تنوری شکم پر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 31 پست
هرموقع از این تاپیک های خوشمزه زدی ارتودنسی رو هم تک کن 😊با تشکرررررررررررر❤🧡💛💚💙🤍

چشمممم🥰😝❤

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
نمیشه پوست سیب زمینی رو یکاریش کرد

یعنی چی عزیزم؟؟

اخرش که میخوایی بخوری بکن تمام😁🙈

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@فوراورامریکا    

@narssiss73    

@janjun   ‍ 

مثلا پوست بگیریم بعد بپزیم 

نه اونجوری نمیتونی داخلش رو پر کنی

همون اخرش ک میخوری بکنی بهتره😍😜

اون که بله هر چیزی میخوریم چاق کننده است متاسفانه😅😑 ولی خب خیلی نه فقط کالری سیب زمینیه دیگه  ...

سیب زمینی بخاطر نشاسته زیادی که داره زیادی چاق کنندس.

من یه مدت باشگاه میرفتم برای اینکه عضله تشکیل بشه بعد از تمرین سیب زمینی آبپز و تخم مرغ می‌خوردم.

عزیزم واسه اینک خمیر جادوییم خشک نشه و سفت چیکار کنم  

بعد از پخت؟؟

از دستور من درست کن فکر نکنم کلا خشک بشه 

سس کچاپ یا مایونز هم بمالی تهش قبل پخت اصلا خشک نمیشه

اره بعد پخت سفت میشه عین سنگ باهاش اشترودل پختم 

عه چه بد برای من تا حالا اینجوری نشده

با دستور خمیر جادویی تاپیک قبل امتحان کردی؟؟

شاید زیادی میزاری توی فر بپزه و خشک میشه یا آرد زیادی به خوردش دادی

آرد رو باید کم کم بریزی تا وقتی به دست نچسبه 

یه خمیر نررررم و لطیف میشه بعد بزاری استراحت کنه 

https://m.aparat.com/v/C08gh

فیلمو ببینی بهتر میفهمی

بعدم تو فر ۱۵ دقیقه بپزی کافیه

تک تک فیلم اموزشیاتو دیدم و لایک کردم...عالی...چقد خوشکل توضیح میدی...آفرین عزیزم..خیلی خوشم اومد

مرسی مهربون🥺😘

@فوراورامریکا     @narssiss73     @janjun   ‍

مرسیییی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
2810