2777
2789

@آی_ام_قنبر      

@رویداد      

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا یه بار دیگه لینک بذار ‌ من نمیتونم وارد بشم

https://www.aparat.com/v/hmuBg/ 

رو نگه دار آبی شد گزینه باز کردن رو بزن

یا داخل گوگل سرچ کن کوکینگ با نازنین و وقتی اومد کانال آپاراتم اولین ویدیو هست🤍🤍🤍

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

عالیییییییی🤤🤤🤤

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  
@نگاردخترپائیز2     @ایندیلا     @helnaz۱۳۹۷     @تخمهآفتابگر ...

عالیییییییی آفرین دختر هنرمند💗

احتمالا امشب این و درست می کنم(یا این یا اون کیک شکلاتی که اون روز دستورش و گذاشته بودی)و حتماااا عکسش و تو انی تاپیک میزارم

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
عالیییییییی آفرین دختر هنرمند💗 احتمالا امشب این و درست می کنم(یا این یا اون کیک شکلاتی که اون روز ...

😍😍😍❤❤❤

حتما نگاه میکنم

چقدر زیبا👏👏 اگه میشه تهیه ی نان شیرمال رو هم بزار👌💞

حتما در اولین فرصت

عالیییییییی آفرین دختر هنرمند💗 احتمالا امشب این و درست می کنم(یا این یا اون کیک شکلاتی که اون روز ...

عزیزم من درست کردممممممم،فقط نمیدونم چرا یکم سفت شده و مثل برای شما در نیومد،اگه هستی عکسش و بزارم بعدش پاک کنم

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯