2777
2789

مجردم ازم نخواین بگم،..

خلاصه چه عکس‌العملی نشون داد؟خوشحال شد!ناراحت شد!چی گفت؟

شما چجوری غافلگیرشما کردید؟

بی‌بی چکو انداختم روش

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی اومدم بیرون پشت در نشسته بود گفت مثبت گفتم آره خوشحال شد چون دو ماه بود عروسی کرده بودیم زیاد سختی نکشیدیم ذوق مرگ بشیم فقط ذوق کردیم 😂😂😂 ولی الا نه ماه برای بچه دوم اقدام هستم نمیشه فکر کنم این خیلی ذوق مرگ بشیم 😂😂😂

تو که مجردی برای چی کنجکاوی🧐

بنظرت یه دختر مجرد ساعت 4:50 دقیقه برای چی میپرسه؟

خوب چون حوصله سر رفته دیگه...

بعد امشب خونمون دزد اومد پلیس اومد اینا اوضاعی داشتیم حالا خوابم نمیبره از ترس

من واسم سواله اصن مگه میشه همسر رو تو این مورد سورپرایز کرد؟ خودش میدونه چی کرده دیگه😅

حالا من شاید سر شب ک خوابه برم بیدارش کنم بگم این جعبه رو آوردن دم در. توشم جوراب و پستونک و اینجور چیزا بذارم.

بنظرت یه دختر مجرد ساعت 4:50 دقیقه برای چی میپرسه؟ خوب چون حوصله سر رفته دیگه... بعد امشب خونمو ...

وای چ بد. ناراحت نباش صلوات بفرس آروم بشی. منم باردار نشدم تا  مشکوک ب بارداری میشم ی لیوان زعفرون برا اطمینان میخورم😂😂