2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقباض زایمان خیلی خاصه. من یکشنبه سزارین دارم چرا زایمان نمیکنی شما هم

نمیدونم والا فردا طبق سونو اخرم ۳۸ هفته ۱ روز میشم دکترم میگه سن اصلی جنینت کمه چون درشته سونوگرافی زیاد میگه

ایشالا به سلامت بیان بغلمون من پاهام یکم ورم کرده شما چی؟

ان شاء الله 🤗

نه خداروشکر ورم ندارم زیادم وزن اضافه نکردم تا الان 5 کیلو فکر کنم دو کیلو دیگه نهایتا اضافه کنم اما بارداری قبلیم 15 کیلو اضافه کرده بودم 🙄

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

ن الان هفته ۱۴ هستم ،اصلا انگار نه انگار که بادارم ،نه شکم دارم ،نه تهوع ،نه درد خاصی ،نمی دونم تا۳۷ ...

خخخخ من‌همین الانم به زور کسی ببینه متوجه میشه باردارم از اول بارداری تا حالا هم کم وزن نگرفتم  تقریبا۱۰ کیلو اضافه کردم ولی بازم کسی نمیفهمه

ان شاء الله 🤗 نه خداروشکر ورم ندارم زیادم وزن اضافه نکردم تا الان 5 کیلو فکر کنم دو کیلو دیگه نهای ...

اره منم 15کیلو اضافه کردم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

من ۳۶ هفته ام دکترم میخواست تو ۳۸ هفته با امپول فشار زایمان طبیعی کنم یه دکتر دیگه رفتم معاینه کرد گفت دهانه رحمت کلا بسته است نمیتونی طبیعی زایمان کنی میرم خصوصی اسی چقد هزینش میشه زایمانت برای من ۷ میلیون ۵۰۰

نمیدونم والا فردا طبق سونو اخرم ۳۸ هفته ۱ روز میشم دکترم میگه سن اصلی جنینت کمه چون درشته سونوگرافی ...

چرا طبق سونو حساب میکنی طبق پریود حساب کن.

من الان طبق پریودم ۳۸هفته و ۴روز برام نوبت سز زد

2810