2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

145 بازدید | 15 پست

سلام من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکارای هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

😀🙌🏻 با ارائه مدرک

برای اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستم🌻

اگه سوالیم دارین حتما بپرسین 😊❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم موسسه؟  و چن سال سابقه دارید؟

چون این کارم خارج از کار موسسه ست اسمشو اینجا نمیگم اما اگه بخوایم کارمونو شروع کنیم حتما قبلش میگم 

دو سال سابقه دارم چون خودم کنکور ۹۸ بودم🥰

در خدمتتون هستم😅🙌🏻

عزیزم به خودت نگیریا اما واقعا همه چی به دانش اموز بستگی داره یعنی بهترین مشاورم داشته باشی بایدددد خودت بگردی و پیدا کنی راهو بعد تجربه ش میگم من

عزیزم به خودت نگیریا اما واقعا همه چی به دانش اموز بستگی داره یعنی بهترین مشاورم داشته باشی بایدددد ...

بله درست میگین واقعا اما خیلی مهمه یکی نقشه مطالعاتی درستی پیش پای آدم بذاره و بتونه مشکلاتشو حل کنه 

هزینه مشاورتون ۱۴۰ در ماه با چه خدماتی میشه توضیح بدید

بله حتما 

برنامه هفتگی داریم که این برنامه رو باهم می‌نویسیم و با توجه به کلاسا و سطح درسی و شرایط خودتون کاملا شخصی نوشته میشه و منابع مطالعاتیتون رو مشخص میکنیم 

بعدشم هر شب راس یک ساعت مشخص باهم قرار میذاریم و گزلرشگارتونو برام میفرستین تا اصلاح کنم اگه مشکلی بود بعدم باهم هر اشکالی و سوالی که از صبح براتون پیش اومده باشه رو رفع میکنیم 

کدوم شهرید؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍