2777
2789

می‌خوام ریاضی فیزیک بخونم داوطلبش هم کمه هدفم مهندسی هوا و فضا هست می‌خوام از این طریق مهاجرت کنم تو کشورهای دیگه از پزشکی هم بیشتر در آمد داره نظرتون چیه؟

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

کاش همبنکارو میکردم منم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهندسی هوا فضا 😵‍💫موفق باشی گلم

تلاش کنم میتونم قبول شم داوطلب هم کمه 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

دید فانتزی داری. هوا فضا پذیرشش خیلی کمه چون ایرانی هستیم.

خب با تلاش که میشه هر چیزی رو ممکن کرد

کاش همبنکارو میکردم منم

تجربی منو داغون کرد هیچ علاقه ای بهش ندارم همش وایب منفی داره واوطلب هم که نگم

تجربی منو داغون کرد هیچ علاقه ای بهش ندارم همش وایب منفی داره واوطلب هم که نگم

برو دنبال رشته ای که حالتو خوب می‌کنه اینو از منی که دارم تو اجبار زندگی میکنم بپذیر ❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برو دنبال رشته ای که حالتو خوب می‌کنه اینو از منی که دارم تو اجبار زندگی میکنم بپذیر ❤️

چقدر درکت میکنم منو به خاطر رقابت با فامیل و با کلاس بودن فرستادن تجربی وقتی لای کتاب هارو باز میکنم حالت تهوع میگیرم ولی بشدت به رشته ریاضی فیزیک علاقه دارم

چقدر درکت میکنم منو به خاطر رقابت با فامیل و با کلاس بودن فرستادن تجربی وقتی لای کتاب هارو باز میکنم ...

دقیق فکر کن درباره هدفت و محکم وایسا جلوشون و بگو میخام برای خودم زندگی کنم نه بقیه 💔