2777
2789
عنوان

تو حاملگی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست

من هیچ مشکلی ندارم ولی ماهی یبار 

زیاد میل ندارم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبخدا  قبلا اصلا انقدر اویزون نبودم🤦‍♀️زشته حیام رفت

يكم ك ب سلامتي ني ني فكر كني ميتوني تحمل كني

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
بله رابطه مبایدداشته باشی انقباض رحم باعث میشه جفت پایین بمون وخونریزی هم ممکن پیش بیاد مگه دکتربه ...

نگف انجام نده ولی گف جفتت پایینه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
دقیقا چیش طبیعیه

نیاز جنسی طبیعیه دیگه🤦🏻‍♀️

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
یبخدا  قبلا اصلا انقدر اویزون نبودم🤦‍♀️زشته حیام رفت

عزیزم خب دخول نداشته باشیدعشقبازی کنید ببخشیداینطورگفتم🙈🙈

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
من ۵ ماهه دوقلوباردارم از اولش منع رابطه.بخاطر سلامتیه نی نی هام باید رعایت کنم چی میشه کرد

شوهرت چی؟اخه این انگاری مهم نی واسش

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
جنسیت بچت چیه عزیزم؟

دختره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤