2777
2789
عنوان

تو حاملگی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست
خونمون هست داریم میسازیم داخلشو

آها به سلامتی انشالله زودتر برید سر خونه زندگیتون

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا چن روز پیش تو جنگ . دعوا بودیچهزود هوس ش زدبه سرت

سلام عزیزم خوبی؟

اون داستان از نظر من تموم شدس،نمتونم از شوهرم غافل شم ک

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
سلام عزیزم خوبی؟ اون داستان از نظر من تموم شدس،نمتونم از شوهرم غافل شم ک

فدات شم‌خوبم.اره کار خوبی میکنی.چخبر چطوری نی نی ت چطوره ازمایش غربالگری ندادی

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
فدات شم‌خوبم.اره کار خوبی میکنی.چخبر چطوری نی نی ت چطوره ازمایش غربالگری ندادی

دادم منتظرم پنجشنبه برم دکتر انقد به همه چی بهم فشار اورد به همه چی حساسم دست خودمم نیست،نی نی ک نمیزاره چیزی بخوردم مردم دیگه از گشنگی

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
جدی میگی؟😭حس میکنم دکترم گاوعه

عزیزم بس کن دیگه برای سلامتی بچه یک ذره تحمل که بد نیس اتفاقا مردا باید این زمان ها خودشون را ثابت کنند

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
من ۵ ماهه دوقلوباردارم از اولش منع رابطه.بخاطر سلامتیه نی نی هام باید رعایت کنم چی میشه کرد

سلام ببخشید شما چه کردید که دوقلو باردار شدید منم دنبال اینم دوقلو باردار بشم☹

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
سلام ببخشید شما چه کردید که دوقلو باردار شدید منم دنبال اینم دوقلو باردار بشم☹

من خودمم دوقلوئم.و اینکه تنبلی تخمدان داشتم دکتر قرص لتروزول دادمصرف کنم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
من خودمم دوقلوئم.و اینکه تنبلی تخمدان داشتم دکتر قرص لتروزول دادمصرف کنم

مبارک بلشه دوقلو هاتون دختر هستن یا پسر ؟

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
ممنون عزیزم دخترپسرن

وای الهیییی منم دعا کن دوقلو بیارم 

2810