2777
2789
عنوان

تو حاملگی😒

1660 بازدید | 89 پست

شمام تو حاملگی رابطه نداشتین؟بابا این شوهر من میگه جفتت پایینه میترسم بخدا عصبی شدم🤦‍♀️دست خودمم نیست گیرمیدم ک معلوم نیست چجوری سیر میشی و....دیونهه شدم بخدا ولی معذرت میخوام گرایش خودمم بیشتر شد چیکار کنم شمام اینجوری بودین؟چه کردین؟

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

یعنی نمیشه توی بار داریی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

طبیعیه دیگه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با اينكه جفتمم پايين نبود سه ماه اول منع رابطه بودم

بعد اونم تا الان فقد يه بار رابطه داشتيم 

گرايش منم زياد شده ولي جز تحمل چاره يي ني

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام

تحمل کن😊😊☺☺☺ سلامتی بچه مهمتره☺☺😊😊😊

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
هان🤦‍♀️

خب نمیدونستم‌

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

تا سه ماهگی نباشه بهتره چون جفتت پایینه بعداز سه ماهوبا احتیاط و پوزیشن های خاص میشه ..

این روزها

اگر خون هم گریه کنی

عمق همدردی دیگران با تو

یک کلمه است :

" آخـــــــی "

تحمل کن باید مادر فدارکاری کنه😊😊😀😀

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
من با اينكه جفتمم پايين نبود سه ماه اول منع رابطه بودم بعد اونم تا الان فقد يه بار رابطه داشتيم&nbs ...

یبخدا  قبلا اصلا انقدر اویزون نبودم🤦‍♀️زشته حیام رفت 

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
واقعا؟خیلی خطرناکه؟من چ غلطی کنم واقعا دست خودم نی

تحمل