2777
2789
عنوان

تو حاملگی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 89 پست

من هیچ مشکلی ندارم ولی ماهی یبار 

زیاد میل ندارم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبخدا  قبلا اصلا انقدر اویزون نبودم🤦‍♀️زشته حیام رفت

يكم ك ب سلامتي ني ني فكر كني ميتوني تحمل كني

خيلي بدهكاريم وامم جور نميشه ميشه برا اينكه وامم جور شه دعا كنيد خيلي ممنونتون ميشم❤️زهرام
بله رابطه مبایدداشته باشی انقباض رحم باعث میشه جفت پایین بمون وخونریزی هم ممکن پیش بیاد مگه دکتربه ...

نگف انجام نده ولی گف جفتت پایینه

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
دقیقا چیش طبیعیه

نیاز جنسی طبیعیه دیگه🤦🏻‍♀️

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
یبخدا  قبلا اصلا انقدر اویزون نبودم🤦‍♀️زشته حیام رفت

عزیزم خب دخول نداشته باشیدعشقبازی کنید ببخشیداینطورگفتم🙈🙈

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
من ۵ ماهه دوقلوباردارم از اولش منع رابطه.بخاطر سلامتیه نی نی هام باید رعایت کنم چی میشه کرد

شوهرت چی؟اخه این انگاری مهم نی واسش

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
جنسیت بچت چیه عزیزم؟

دختره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2810