2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم کتکم زد💔

7576 بازدید | 51 پست

بچه ها من الا دوماهگی باردارم بخاطره اینکه خسته بودم و بدن درد داشتم رفتم کمی استراحت کنم ولی اونجا خابم برده بود بعدش از ساعته ۲ظهر تا ۷ظهر خابیدم خودشم اومد با من خابید وقتی بیدار شدم رفتم پیشش گفت تو چرا اومدی اینجا برو منم نرفتم چن باری ک گفت گفت برو تو بخاب فقد بخاب من به تو نیازی ندارم بعدش اومد کتکم زد یه سیلیی زد ک نگم براتون خیلی بد بود از بدن درد نتونسم امشب بخابمم همشم مادرش پرش میکنه اخه تو یه خونه هستیم چیکا کنم من این بچه رو نمیخاممم حالا چه زندگیی دارم ک بخام بعده بچه داشته باشمم😭😭😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باردار شدی تو این شرایط .

من رفتم دکتر بهم سه ماه وقت داده باردار بشم ولی اصلا شرایط زندگیم اوکی نیست .

حاظرم نازا بشم ولی یه بچه رو بد بخت نکنم 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست 🖤🥀.        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

توهم میزدی انقدلال بودی استفاده روبرده هیچوقت لال نشومردابالال بودن استفاده رومیبره .

لال نشدم حرف زدم گفتم همش تقصیره مامانته ک پرت میکنه و فلان ک اومد کتکم زد💔💔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

خدایا اول روز هفته این وقت صبح

چرا همه تاپیک ها شده دعوا شوهر و کتک خوردن و اینا😭😭😭😭😭😭

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

خب تو بارداری ادم زیاد میخوابه

شوهر منم پریشب دلش،از جای دیگه پر بود نصفه شب سرمن خالی کرد.مشت .سیلی انقد زد تو سرم الانم سر درد دارم

خدا لعنتشون کنه دست رو زن حامله بلند میکنن

خب تو بارداری ادم زیاد میخوابه شوهر منم پریشب دلش،از جای دیگه پر بود نصفه شب سرمن خالی کرد.مشت .سیل ...

💔💔لعنت بهشون😭😭

دلم خیلی پرهههههههه نمیدونم چیکا کنمممم من این بچه رو نمیخام میخام سقط کنم چیکا کنم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
2810