2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم کتکم زد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 51 پست
منم دلم برا این شکمم ک هست میسوزه بخدا گناه دارههه ولی مجبورممم😭😭

منکه هرکاری کردم نیوفتاد🥺ولی الان میگم خوب شد که نیوفتاد تنها دلم بهش خوشه. ولی خب زندگیش خرابه به چ درد میخوره. من مخالف سرسخت بچه اوردن بودم واسه همون شوهرم گولم زد

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

وقتی میدونی طرف عصبانیه سمتش نرو دهن به دهن نشو باهاش 

ببین همه میگن سقط کن ولی با تعاریفی که کردی نکنی بهتره منظورم اینه شوهرت بقول خودت راضی نیس و گفته مگه دست توعه سقط کنی راحت میتونه ازت شکایت کنه سقط بعد دعوا خیلی تابلو هست و میفهمه اون موقع وضعیتت بدتر میشه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دختر خوب اوایل زندگی از این دلخوری ها زیاده سعی کن اخلاق اش دستت بیاد باهاش مهربون تر باش از خانواده اش بد نگو چاره ای نداری نمیشه که با یه بچه طلاق گرفت شوهرت در کل خوبه این کافیه بالاخره خوبی هایی داشته که انتخاب کردی مشخصه دوست ات هم داره که نمیزاره تنهایی جایی بری زیاد تو این سایت یا جای دیگه دهن بین نباش صلاحت در این هست که بسازی و کوتاه بیایی