2777
2789
عنوان

ساعت مطالعه

870 بازدید | 42 پست

بچها شما در روز چند ساعت مطالعه میکنین؟ 

دانش اموز کلاس هفتم باید چند ساعت درس بخونه؟

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

صفر ساعت 😂

با اینکه کم مونده به کنکور ولی زورم میاد تابستون درس بخونم 😔😬

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که تابستان هست ،متاسفانه هیچی درس نمیخونه اگرم به زور بخونه سمبل کاری می‌کنه آموزش مجازی حسابی بچه ها را شلخته و بی مسولیت بار آورد

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

سال بعد کنکور دارم...روزی ۱۱ ساعت .

برای هفتم ۳ ساعت خوبه ...البته چون از ابتدایی تازه وارد مقطع جدیدی میشی مممکنه یکم افت داشته باشی...در کل هفتم کمی مشکله...

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
به۴۰۱ که هنوز ۱۱ماه مونده

من تازه دارم میرم یازدهم 😂

ولی مدرسه انقدر سرمون غر زده که از الان استرس دارم

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
من تازه دارم میرم یازدهم 😂 ولی مدرسه انقدر سرمون غر زده که از الان استرس دارم

وای 

ب نظر من دهم رو تابستون یازدهم بحون یازدهمو تابستون دوزادهم بخون دوازدهم و دوره ی دهم و یازدهمو تو اوقات کنکور بخون 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
2810