2777
2789
عنوان

کرونا لامبدا در راه

| مشاهده متن کامل بحث + 12886 بازدید | 127 پست
سوال منم همینه

تولید نمیشه که ویروس هی دی ان ای اش جهش پیدا می کنه بیماری های ژنتیک مادرزاد شنیدی می دونی چیه از جهش دی ان ای درست می شن کسی نمیسازه که میشه گفت ویروس نوعی هوش داره

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان منم دیدم این کیلیپ رو .امیدتون بخدا باشه...ان شاالله ب همین زودیا امام زمانمون میاد و همه رو نجات میده ...طبق خیلی روایات این بیماری از نشانه های ظهور ....خیلی خسته شیم همگی .خدا کنه تموم بشه این دوران 

مگه اعداد یونانی نیست؟

نه سویه جدیده الفا دلتا اینم لامبدا 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نگران نباش‌همین دکتر گفتن اون موقع حتما دو تا ماسک بزنید و از اجتماعات نه فاصله بلکه فرار کنید ..باز ...

نمیشه از اجتماع فرار کرد ، اکثر مردا و زن ها سرکار میرن ،نمیشه سرکار نرن که،من خودم از خونه بیرون نمیرم ،خوشبختانه کرونا نگرفتم ،البته یبار تب کردم همون اوایل شیوع،که خودم گذاشتمش به حساب کرونا، ولی شوهرم کارش با اجتماعه،محل کارشم شلوغه ،ویزیتوره، سمت انقلاب که واویلاس انقدر شلوغه ، پس نمیشه فرارکرد، فقط میشه ماسک بزنه،منم امیدوار باشم که مبتلا نشیم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
من که دلتا وگرفتم تا مرگ رفتم وبرگشتم هیچکی فک نمیکرد زنده بمونم

واقعا خدا دوست داشته چون میگن خیلی عذاب میکشه ادم 

الان زن داداش دوست ماهم باردار بود دلتا گرفت وقتی رفت تو 28 هفته بردنش تو کما سزارینش کردن و بچه رو به دنیا اوردن و الان هنوز زنه بیهوشه و داداش دوستمون هم خودش رحمت خدا رفته 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
این نوع جدید تو چندتا کشور پیدا شده تو سایت رسمی بهداشن جهانی نوشته جوری میشه که نمیتونید حتی پنجره ...

خیلی آرزو داشتم که با آمریکا و فرانسه و انگلیس توی یه رده باشیم، ولی نه برای بیماری🤦🏻‍♀️

با ایجاد ترس فقط سیستم ایمنی مون ضعیف میشه روزی که کرونا اومد به همین شدت وحشتناک بود تازه اونموقع روزی ۱۰۰نفر مبتلاداشت الان چی روزی ۳۰۰۰۰نفر چی شد؟هیچی همه عادت کردن میرن مسافرتو.../فقط باید رعایت کنیم هرکسی باید خودش به فکرخودش باشه

ان شالله خدا بهمون رحم کنه

کی گفته قدرت سرایتش پایینه ؟

انگلیس

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
توروخدا دیگه بسه انقد خبر بد شنیدیدم افسرده شدیم دل خوشیمون نی نی سایته حداقل اینجا خبر بد منتشر نکن ...

والا

ما رعایتامونو میکنیم

ن اخبار میبینم ن کانالای خبری رو دنبال میکنم

میام سایت از  هر ۵ تا تاپیک یکیش در مورد کروناست😒😒😒😒😒

♥️💞
خیلی آرزو داشتم که با آمریکا و فرانسه و انگلیس توی یه رده باشیم، ولی نه برای بیماری🤦🏻‍♀️

منم شوهرم داشت میخوند من گریه میکردم که چرا ارزوهامون داره به باد میره راحت با یه ویروس کوچیک 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر