2777
2789
عنوان

کرونا لامبدا در راه

| مشاهده متن کامل بحث + 12886 بازدید | 127 پست
این یکی خیلی بی ناموسیه دیگه با اون اسمش

خیلی خیلی  گفت از هر خانواده فقط یه نفر بره بیرون برا کار و امور خانواده لزومی نداره ادما از خونه خارج شن 

گفت همه افراد جامعه این کرونا لامبدا و دلتا می گیرن چون شیوع خیلی خیلی بالایی داره

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

منم  دیدم اون صحبتا رو متاسفانه مردمم که هیچ رعایت نمیکنن

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ خدایا دارم دق میکنم ازبس ک خبرمرگ و خبربد شنیدم 2ماه زایمان کردم افسردگي بعد زایمان گرفتم شدید ای ...

درکت میکنم😭😭😭

درخواست دوستی قبول نمیکنم🙃دخترم تموم دنیای منه👶❤❤❤

دیگه تقریبا همه یه دور کرونا گرفتن تا اونموقع هم اکثرا واکسینه میشن پس جای نگرانی نیست همین الانم کسایی که قبلا کرونا گرفتن دلتارو خیییلی خفیف تر تجربه میکنن پس اگه لامبدا هم بیاد احتمالا اثر زیادی نداره

چه جالب انگار که از قبل آماده شده و قرار بوده کشتار راه بندازه

خب اونا چون ژنتیک خوندن با آمار و احتکال میشینن جهش ها زو در میارن می فهمن کی اوج میگیره دیگه 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
وای خدایا حامله ها چکار کنن

نگران نباش‌همین دکتر گفتن اون موقع حتما دو تا ماسک بزنید و از اجتماعات نه فاصله بلکه فرار کنید ..بازم فقط رعایت کن نمیگیری

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
لاندا داشتیم ولی من لامبدا یادم نمیاد 

اصلش همون لانداست

فک کنم به اشتباه میگن لامبدا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔