2777
2789
عنوان

کرونا لامبدا در راه

| مشاهده متن کامل بحث + 12886 بازدید | 127 پست
استرس همیشه بد نیست میگم که اماده باشیم حتما دو تا ماسک بزنیم مهمونی حتی خونه پدر مادر نریم 

این ملتو باید استرس داد تا بتمرگن تو خونه

روزی 600تا عزیز خونواده میمیرن این فاجعه هس

بازم میرن سفر و هیئت و مهمونی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولید نمیشه که ویروس هی دی ان ای اش جهش پیدا می کنه بیماری های ژنتیک مادرزاد شنیدی می دونی چیه از جه ...

عجب

خدا به پروردگار رحم کنه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
آره عزیزم جدیترین تحقیقات ک منتشر شده گفتن لامبدا همه گیر نمیشود مگر اینک خدای نکرده جهش بده و قدرت ...

عزیز جان کی گفته اینه برو اپارت حرفای اون دکتر گوش کن همه حرفاش غز مقالات خارجی گفت دانشگاه نظامی امریکا دنبال ساخت واکسن جدیده

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
آره عزیزم جدیترین تحقیقات ک منتشر شده گفتن لامبدا همه گیر نمیشود مگر اینک خدای نکرده جهش بده و قدرت ...

نه اتفاقا میگن همه گیریش بیشتر از دلتا هست خود سایت بهداشت جهانی رو چک کن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نه درست نیست این خبر

والا از وقتی که اسفند ۹۸ گفتن قم رو قرنطینه نمیکنیم و اینم مثل سارس و آنفولانزای خوکی سریع تموم میشه دیگه هیچی رو باور نمیکنم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
واقعا خدا دوست داشته چون میگن خیلی عذاب میکشه ادم  الان زن داداش دوست ماهم باردار بود دلتا گرف ...

واقعا فک نمیکردم زنده بمونم خیلی سخته خیلی من تیرمه کرونا معمولی و گرفتم اونقد سخت نبود این دلتا واقعا طوریه خودآدم آرزو مرگشومیکنه ۱۳ روز لب به‌چیزی نزدم یه قطره آب میخوردم‌سه برابرشو ببخشید بالا میاوردم هرشب بیمارستان یا اورژانس جا نبود بستری کنن بستری موقت بودم رمدسیویر تزریق میکردن با یه امپول تو شکمم که از دردش نگم 

این ملتو باید استرس داد تا بتمرگن تو خونه روزی 600تا عزیز خونواده میمیرن این فاجعه هس بازم میرن سف ...

خود ما از یه کار اشتباه از یه مهمونی ده نفرمون کرونا گرفتن کلا پانزده نفر بودیم دختر داییم کرونا داشت به نه نفر دیگه منتقل کرد مامانم تا پای مرگ رفت اشتباه از ما بود تپ رو هدا شما اشتباه ما رو تکرار نکنید سرایت دلتا بالاست یک نفر راحت نه نفر مریض کرد

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن
تولید نمیشه که ویروس هی دی ان ای اش جهش پیدا می کنه بیماری های ژنتیک مادرزاد شنیدی می دونی چیه از جه ...

پس تاچه مدت عوض میشه یعنی پایانی نداره

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
پس تاچه مدت عوض میشه یعنی پایانی نداره

نه نداره مثل هپاتیت و ایدز میشه همیشه هست منتهی با واکسن خطرش کم میشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

مامان بزرگم خدا بیامرز میگفت این زبونتون به خیر بچرخونید زبون شما قلم پروردگار  یعنی نه اینه که خدا بد بنده اش بخواد ولیا این همه انرژی منفی معلوم طبق قوانین طبیعت و کائنات نتیجش میشه واقعا همین حرفای وحشتناک

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن