2777
2789
عنوان

دوستای گلم با این مشکل چطور برخورد کنم لطفا من رو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 35 پست
سلام.نمی دونم چی بگم.اما از یه چیز مطمئنم،اگه می خوای زندگیت رو نگهداری باید فراموش کنی این قضیه رو.
بی اعتمادی مثل سم زندگیت رو از بین می بره.
اگر وقتی از در می آد تو می بوسیش می زنه تو ذوقت دلیله دیگه ای داره.
دلیلش اینه که آقایون نیمیتونن وقتی از سر کار میان احساسی برخورد کنن.تو تاپیک کلاس های خانواده مفصل گفتم.تو قسمت موضوعات پیش از بارداری.
شماره رو گذاشتم.امیدوارم کمکی کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسی جون شوهرم نمیخواد این کار رو بکنم میگه هر کی که هست مطمئن میشه کاراش تاثیر داشته مریم جون میدونم شک داشتن خیلی بده چون خودم بیشتر از اون بهم فشار میاد ولی دست خودم نیست من اولا خودم دوست داشتم شوهرم به خودش برسه..حتی وقتی لباسش رو اتو میزدم خودم اونا رو ادکلن میزدم واویزون میکردم به خاطر اینکه اون از بوی تند ادکلن بدش میاد واستفاده نمیکنه این کار رو میکردم که بوش ملایم بشه ومدام گیر میدادم که زود به زود موهاش رو مرتب کنه ولی حالا هر کاری میکنه فکر میکنم کاری زیر سرشه وجایی میخواد بره
عزیزم برای دوست من یک همچین موضوعی پیش اومد و دوستم کلی سر و صدا به پا کرد و در نهایت جدا شدند و بعد از مدتی معلوم شد فتنه زیر سر کسی بوده از خانواده شوهرش که از اول نمی خواسته دوست من با این آقا ازدواج کنه و بعد هم که دیگه کار از کار گذشت و دیگه شوهر دوستم حاضر نشد دوستم بپذیره و دوست من موند و پشیمونی -chelipa جون به نظر من خودت اگه می تونی تعقیبش کن اما از کسی نخواه که این کار برات بکنه چون بعدا دردسر میشه برات و چشم وا می کنی می بینی یا بل دادی به کسی و باید حق السکوت بدی یا خدایی نکرده زندگیت از دستت رفته - اون کسی که اس ام اس میده مطمین باش صلاحتو نمی خواد که اگه این طور بود گوشیش خاموش نبود یا خودش آفتابی می کرد و رو در رو بهت می گفت - از من می شنوی اگه می بینی شوهرت رفتارش تغییر کرده شاید مشکلی داره یا تو داری براش تو یک سری مسایل ببخشید کم می ذاری و این آزارش می ده و از طرفی نمی تونه بهت بگه به نظر من با یک دکتر مشاوره خانواده مثل دکتر اصغر کیهان نیا مشورت کن ارزشش رو داره