2777
2789
عنوان

دوستای گلم با این مشکل چطور برخورد کنم لطفا من رو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.به نظر من اول باید مطمئن شی بعد از شوهرت توضیح بخوای.شاید تو الان حساس شدی و حرفایی که تو اس ام اس گفته شده رو باور کردی اول باید یه جوری بفهمی اون طرفی که بهت بیام میده کیه .میتونی باهاش تماس بگیری و ببینی طرف کیه و چی میخواد.وقتی میگه شوهرت مثلا تو رستوران با یکی دیگه است برو و ببین راس میگه یا نه.بعد ازش توضیح بخواه.امیدوارم اوضاع اونجوری که تو فکر میکنی نباشه.در ضمن به نظر من بهتره قبل از هر کاری با یه مشاور مشورت کنی به هر حال اونا تجربه بیشتری دارن و بهتر کمکت میکنن.
نه خیلی‌ بد بین باش نه خیلی‌ خوشبین، شوهرت رو به خاطر موضوع ا‌ی که مطمئن نیستی‌ محکوم نکن، ولی‌ تو این شک هم نامون. یه جوری مطمئن شو که کجاست، اگه فقط یه بار رو مطمئن بشی‌ میفهمی که همه اس‌ام‌اس‌ها دروغ بوده. زندگیت رو به خاطره یه حرفه الکی‌ در خطر ننداز.
ببینید شوهر من اخلاق خاصی داره خیلی خشکه اصلا به من ابراز علاقه نمیکنه میگه خودت باید بدونی که من تو رو دوست دارم وقتایی هم که من بهش محبت میکنم میگه این کارا بچه بازی اون از نظر مادی در حد توانش برای من کم نمیذاره ولی همه چی که مادیات نیست هر وقت به خاطره هر مسئله ای که مشکل پیدا میکنیم هیچوقت با من حرف نمیزنه از خانه میره بیرون تا دو سه روز هم بر نمیگرده به خاطر کوچیکترین موضوعی با وجودیکه حق با من هم است چند روز تو خودشه وبا من حرف نمیزنه من دیگه نمیدونم باید چکار کنم تا قبل از ای مشکل با رفتارش کنار اومدم اما از وقتی که این اس ام اس ها شروع شده هر کدوم از این رفتار هاش رو به این موضوع ربط میدم ومیگم شاید من رو نمیخواد در ضمن اینم بگم که روزهای اول اصلا اینطوری نبود
من یه همکاری داشتم که میخواست زندگی یه نفری رو به هم بزنه و از همین طریق هم موفق شد چون همکارمن از همسر سابقش جدا شده بود و تو خونه تردش کرده بودن .با این آقا فقط یه بار بود .....ولی ازش خوشش اومد و باعث شد اون خانم از همسرش جدا بشه بیچاره آقاهه اصلا نمی خواست حالا یه بار شیطنت کرده بوده .همیشه پشت سر مردهاتون محکم بایستین .گرگ الان زیاده.
مریم جون باهات موافقم.برای دایی من هم پیش اومده بود که یه خانوم می خواست زندگیش رو بهم بزنه..
به نظر من هرچی به این موضوع بیشتر اهمیت بدی بیشتر پا می گیره.
بیشتر از همیشه بهش محبت کن.سعی کن زندگی تون رو شیرین تر از همیشه کنی.اونوقت حتی اگه واقعا چیزی هم باشه خوده همسرتون ازش کنار میکشه.بهش اعتماد کن.
اگه می خواست خیانت کنه اون وقتی که خدایی نکرده نزدیک به فلج شدنتون بود رهاتون میکرد و میرفت.وقتی اون شکلی که گفتید خودشو براتون گذاشته پس حتی یک ذره هم به دلتون بد راه ندید و بهش شک نکنید.
اون زمان که مریض بودید بهونه ی کافی واسه ایستادن جلوی سرزنش دیگران یا عذاب وجدان خودش رو داشته،اما خیانت نکرده.پس اهل خیانت نیست.
اما چیزی که تعریف کردید بیشتر شبیه یه مردم آزار تا کسی که خوبیتون رو بخواد.احتمالا از وقتهایی که همسرتون نیست خبر داره و اذیتتون می کنه.با شک زندگیه خودتون رو خراب نکنید و اون آدم رو به مقصودش نرسونید.
حتما ایمیلی که فرستادم براتون رو بخونید.
منتظر جواب ایمیل هستم
ببین مریم جون اگه تا 2 سال پیش این اتفاق میافتاد ممکن نبود شک کنم ولی چون تو این مدت دیگه مثل سابق نیست فکرم خراب شده با کوچکترین جر وبحثی که بینمون اتفاق میافته حرف از جدایی میزنه وبعد از اینکه با هم اشتی میکنیم به من میگه من هنوز تو رو دوست دارم ولی اگه خسته بشم به راحتی این زندگی رو تمومش میکنم
من تو اونجایی که بتونم تو زندگی جیزی کم نمیذارم همه وظایفم رو انجام میدم ولی از موقعی که بهش محبت میکنم همه چی رو بچه بازی وبی معنی میدونه من هم زده شدم همش فکر میکنم اگه مثلا از در میاد اونو ببوسم میزنه تو ذوقم این مشکل هم که غوز بالا غوز شده
شوهرم از من میخواد اصلا اهمیت ندم ومدام میگه مگه تو به من شک داری هر چه قدر هم براش توضیح میدم که هر کس جای من باشه با توجه به اخلاقت شک میکنه براش قابل قبول نیست ونمیخواد ایراداشو قبول کنه اون خودش به جاریم مشکوک شده اخه اونا از قبل باهم مشکل داشتن قبل از اینکه ما باهم ازدواج کنیم شوهرم به هش گیر میداده لباس و......اونم وقتی ما میخواستیم ازدواج کنیم برا ما مشکل درست کرد وروز عقد ما رو با یک مزاحمت تلفنی خراب کرد حالا هم میگه کار اونه اون ادم حسودی ولی من نمیتونم به اون تهمت بزنم چون مطمئن نیستم وفکرم در مورد شوهرم خرابه