2777
2789
من وهمسرم 8 سال ازدواج کردیم اول زندگیمون برای من مشکلاتی پیش اومد که مجبور شدم چند تا عمل جراحی سنگین انجام بدم وشوهرم همیشه بدون کمک خونوادهامون ازمن مراقبت میکرد وهیچوقت من رو تنها نمیذاشت بعد از چند سال در حالیکه دوتاییمون واقعا بچه میخواستیم وفکرش هم نمیکردیم من بتونم براحتی بچه دار شم باردار شدم اما از همون موقع رفتار شوهرم تغییر کرد دیگه تودوران بارداری مثل قبل مندرک نمیکرد بعد از زایمان هم همینطور کلا دوران بارداری وزایمان خوبی نداشتم بعد از زایمان به خاطر مسائل خیلی کوچیک مدام دعوا داشتیم فکرش رو بکنید من فقط 15 روز بود زایمان کرده بودم البته اینم بگم از روز اول خانواده همسرم بخاطر اینکه من یک ازدواج ناموفق داشتم با ازدواج ما موافق نبودند وما کلا تو این 8 سال اگر دعواهامون به خاطر رفتار اونا بود ببخشید طولانی شد اینا رو گفتم که یخورده با زندگیم اشنا شیدبعد مشکلم رو بگم چند ماهی که مدام از یک شماره ایرانسل برای من اس ام اس میاد که مثلا شوهرت رو فلان موقع با خانمی دیدم ....شوهرت دیشب شام رو با خانمی بوده تا صبح هم پیش اون بوده......شوهرت ادم کثیفیه اون رو کنترل کن چرا با همچین مردی زندگی میکنی و کلی اس ام اس های دیگه اینم بگم که مثلا وقتی میگه شوهرت دیشب با خانمی بوده شوهرم واقعا شب رو خونه نبود وبیرون بود کلا اس ام اس ها یجورایی با رفتارش جور درمیاد به خاطر همین مسئله من به شوهرم مشکوک شدم وقتی از خونه میره بیرون مدام تو این فکرم که الان با کیه اعصابم بهم ریخته نمیدونم باید چکار کنم راستی بچمون الان یک سالشه لطفا در مورد برخورد با شوهرم من رو راهنمایی کنید میخوام بدونم شما اگه جای من بودید باشوهرتون چه برخوردی داشتید لطفا فقط در این مورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چلیپا جون انشا الله که مشکلت حل بشه.میشه بگی عملات چیا بودن .در رابطه با بارداری بودن یا نه؟آخه منم ضخامت آندومتر پیدا کردم نمیدونم باید عمل کنم یا نه؟خیلی میترسم باعث نازاییه کاملم بشه.
آره عزیزم برو راستشو بگو و بگو که یکی‌ بهم س م س میده اصلا شاید شوهرت داره امتحانت می‌کنه ببینه بهش شک میکنی‌ یا نه.ببینه میری بهش بگی‌ یکی‌ س م س میده یا نه.برو بگو صادقانه
پریسا جون شوهرم در جریان هست ولی میگه همش دروغ کسی میخواد زندگیمون رو خراب کنه جون بچمون رو که خیلی دوسش داره قسم میخوره ولی میدونی چرا بازم مشکوکم چون قبل از اینکه بچه دار بشیم هر وقت جون من رو قسم میخورد من قبول میکردم ولی یکبار فهمیدم در مورد اون موضوع بهم دروغ گفته به خا طر همین قبولش برام سخته
ببخشید پسرم بیدارشد من دوباره سر میزنم اگه کسی نظری داره لطفا بگه من میام میخونم ............محیا جون برای کمرم مشکل پیش اومد ونخاع هم درگیر شده بود طوریکه احتمال فلج شدنم خیلی زیاد بود