2777
2789
عنوان

درد دل کسی ک تا دنیا دنیاس بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 125 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی چند هفته بودی فهمیدی خارج رحمیه، دردش از کی شروع شد

والا اول فک کردم سقط شد یعنی دکترم تا یک ماه تشخیص نداد و من هی مدام دردای شدید داشتم و راهی بیمارستان میشدم دکترمم میگفت کیست داری و تا دو ماه خونریزیم بند نمیومد 

و ازمایش بارداریم مثبت میشد اما بتا میومد پایین 

رفتم پیش یه دکتر دیگه فهمیدم خارج رحمی ام اما دیگه چون جنین کم کم داشت جذب میشد به عمل نکشید 

و لوله م رو از دست ندادم 

سه ماه پیش عکس رنگی گرفتم ک مشکلی نبود و پاک شده بودم 

بعد عکس رنگی خیلی امید داشتمه 😢

حامله که نشدم هیچ دوباره موئدام نامنظم شده و عقب میفته 

دلم یه نی‌نی میخواد💔 . خدایا مرسی که منو به آرزوم رسوندی😍 برای همتون حس قشنگ بارداری رو آرزو میکنم😍
والا اول فک کردم سقط شد یعنی دکترم تا یک ماه تشخیص نداد و من هی مدام دردای شدید داشتم و راهی بیمارست ...

ای بابا، ان شالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم، مگه کیست داشتی، چ نوع کیستی بود، نگران نباش چند ماهی به بدنت استراحت بده و خودتو تقویت کن درست میشه😍

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
این بچه ها چ گناهی کردن؟ انقد این بچه با ادبه و تو دل برو ک نگو قربون خدا برم هرچی مصلحت هست همون ...

هیچ گناهی ندادن متاسفانه بعضی از آدما بیشعورن و توهین میکنن آره واقعا خدا نگاه دلت میکنه تو دل بچه ای رو شاد کنی خدا دلتو شاد میکنه

ای بابا، ان شالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم، مگه کیست داشتی، چ نوع کیستی بود، نگران نباش چند ماهی به ...

نه کیست نداشتم همون جنین بود دکتر احمق میگفت کیسته 

ممنونم عزیزم انشالله 💚

دلم یه نی‌نی میخواد💔 . خدایا مرسی که منو به آرزوم رسوندی😍 برای همتون حس قشنگ بارداری رو آرزو میکنم😍
نه کیست نداشتم همون جنین بود دکتر احمق میگفت کیسته  ممنونم عزیزم انشالله 💚

وای منم قبل بارداری کیست نداشتم اینبار رفتم سونو گفت کیست داری نکنه منم اونه تشخیص نداده، دکتر سونوگرافی اشتباه کرده بود؟

وای منم قبل بارداری کیست نداشتم اینبار رفتم سونو گفت کیست داری نکنه منم اونه تشخیص نداده، دکتر سونوگ ...

نه ببین من یه توده تو لوله م بود ک جنین بود دکترم میگفت کیست 

تو سنو هم زده بود Ep اما دکتره میگفت کیست ..

اگ جای خوب رفتی نه 

انشالله زود برطرف میشه

کیست ممکنه توی یک ماه هم بوجود بیاد

نه ببین من یه توده تو لوله م بود ک جنین بود دکترم میگفت کیست  تو سنو هم زده بود Ep اما دکتره م ...

نه من گفته بود ep مشاهده نشده، دوباره تکرار سونو زد، وای  بلانسبت چ خولی بوده دکتره خدا بهت رحم کرده، لابد حکمتی داشته شکر خدا جذب شده خودش کارت به امپولو اینا نکشیده ،ان شالله بار بعد یه بارداری سالم، اگه تونستیی حتما به عکس رنگی برو، من این ماه بلافاصله بعد از عکس باردار شدم اما اسپرم شوهرم ضعیفه 

نه من گفته بود ep مشاهده نشده، دوباره تکرار سونو زد، وای  بلانسبت چ خولی بوده دکتره خدا بهت رحم ...

عکس رنگی رفتم عزیزم

دوست من دوازده ساله بچه میخواد هنوز بچه دار نشده مثل تو ناامید نیست ناامیدی خودش به تنهایی گناه بزرگیه

بجای اینکه انقدر احساساتی باشی ایمانتو به خدا قوی کن که برای اون هیچی غیرممکن نیست

عکس رنگی رفتم عزیزم

خب پس لوله هات بازه، تقویت کن خودتو شوهرتو چیزی نیست گلم ایشالا زود مامان میشی❤️❤️❤️❤️❤️

دختر دایم بعد۱۲سال بچه دارشد دکترا جوابش کرده بودن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
بیشتر ببینید
خب پس لوله هات بازه، تقویت کن خودتو شوهرتو چیزی نیست گلم ایشالا زود مامان میشی❤️❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم 😘😘😘

😭😭😭😭😭😭😭

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
بیشتر ببینید