2777
2789
عنوان

درد دل کسی ک تا دنیا دنیاس بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 125 پست

زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود

و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر دعا میکند و وحی میرسد که ما او را بدون فرزند خلق کردیم.

زن میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است.

زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.

با تعجب از خدا میپرسد:

بارالها، چگونه کودکی دارد اوکه بدون فرزندخلق شده بود!!!؟

وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند.

رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.

با دعا سرنوشت تغییر میکند

از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود

این نوشته را خیلی دوست دارم

میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد.

پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن.

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚

خدایا مارو به حال خودمون وامگذار😭ما امیدمون به تو هس... من خیلی طعنه و غیبت پشت سرم شنیدم😓ولی بازم و بازم امیدم به توئه🥺مارو ناامید نکن هر چند غیر ممکن هر چند دور از دسترس...نمبدونم چرا زن حامله میبینم انگار یه تاجی رو سرشه که اونو ملکه نشون میده😔😔دلمون گرفته مرهم زخممون باش من هنوزم دارم جورابی که واسش خریدم نگاه میکنم 😓

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من سه سالو خورده اي ازدواج كردم سي و يك سالم هست هنوز اقدامم نكردم . حالا شما ٤ ساله ازدواج كردي . هنوز خيلي راه داري. خيليا تا ٤ سال هنوز اقدامم نكردن شما يه جوري نااميدي انگار بيست ساله اقدامي. اميدت به خدا باشه. من ادم ديدم بهش گفتن برو دنبال درمانم نباش تو هيچ وقت بچه دار نمبشي و مادر شده . اميدوار باش و انرژي مثبت بده .

عزیزم ..من مطمئنم یه روز مادر میشی اما این کامنتم هرگز یادت نمیاد ببین خوشگلم یادت بیار وختی خدا به زکریا و همسرش یحیی رو بخشید درحالیکه هر دو خیلی مسن بودن می‌دونی یجوری همون آزواسپرم..مریم رو چی میگی بدون همسر خدا عیسی رو بهش بخشید می‌دونی سخت نکن این اصطلاحات پزشکی رو فراموش کن و بچسب ب خدا با ذکر یا وهاب صداش کن و بگو ب تو هم ببخشه و درمانتونو ادامه بدین می‌دونی عزیزم من درک میکنم انتظار خیلی سخته حرف مردم سخته اما فقط ایمان ایمان ایمان ایمان ب خدا..یه لحظه فقط ب خودت بگو خدایی ک ب زکریا و به مریم تو شرایط خاص فرزند بخشید چطور ب شما نبخشه

خدایا مارو به حال خودمون وامگذار😭ما امیدمون به تو هس... من خیلی طعنه و غیبت پشت سرم شنیدم😓ولی بازم ...

وای منم 

با اینکه مشکلی ندارم همه جا میگن باردار نمیشه مشکل داره😢😢😩😩😩

دلم یه نی‌نی میخواد💔 . خدایا مرسی که منو به آرزوم رسوندی😍 برای همتون حس قشنگ بارداری رو آرزو میکنم😍

قابل میدونین واسه منم دعا کنید ۱۰ ساله منتظرم . با کلی دوا و دکتر 

خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی آخه میگن دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شده س . مطمئنم منم مادر میشم. اللهم صل علی محمد و اله محمد و عجل فرجهم
چن ماه پیش یه هفته شادی کردم برا باردار شدنم  اما فقط یه هفته  ... خارج رحمی بود و تا چ ...

گلی چند هفته بودی فهمیدی خارج رحمیه، دردش از کی شروع شد

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
عزیزم ..من مطمئنم یه روز مادر میشی اما این کامنتم هرگز یادت نمیاد ببین خوشگلم یادت بیار وختی خدا به ...

عزیزم خداشاهده فقط بخاطر ایناست ک دارم نفس میکشم وگرنه ی بلای سر خودم اورده بودم

وقتی یادم میفته ک حضرت مریم میگه خدایا چجوری من ک با کسی در ارتباط نبودم و خدا میگه این کار بر ما اسانه .فقط این ایه هاس ک یادم میندازه خدا غیر ممکنو ممکن میکنه ولی ولی میترسم از اینکه منو لایق ندونه.الان دیگه هیچ راه پزشکی هیچ دارویی نیست ک انجامش نداده باشیم ب ته خط رسیدیم دیگه فقط خدا میتونه کاری کنه

وای منم  با اینکه مشکلی ندارم همه جا میگن باردار نمیشه مشکل داره😢😢😩😩😩

منم مثل تو... خدایا چی میشه یه بی بی مثبت به ما هدیه کنی

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
اخه عزیزم مشکل اینه که ۵ سال دیگم بگزره درمانی نداه

اميدت به خدا باشه هيچي تو اين دنيا نشد نداره. يادت بيار كه خدا چطور كهكشهانها زمين اقيانوسا و ... رو ساخته اونوقت يه بچه كه كاري نداره . تو بايد مطمئن باشي كه بت ميده تا بده. 

چ قشنگه در موردش حرف زدی آخه من بعضیا جاها شنیدم ب ای بچه ها توهین میکنن ک از بیشعوریشونه

این بچه ها چ گناهی کردن؟

انقد این بچه با ادبه و تو دل برو ک نگو

قربون خدا برم هرچی مصلحت هست همون میشه

عمه من ۴ بار آی وی اف کرد ولی متاسفانه ماه ۵ یا ۶ سقط میشد بچش...آخرش هم رف بچه آورد بهترین کارو کرد

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین