2777
2789
عنوان

درد دل کسی ک تا دنیا دنیاس بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 125 پست

فقط اینو میدونم که ماه محرم نزدیکه.

متوسل شو به جدم امام حسین علیه السلام انشاءالله باردار میشی.بهتون قول میدم.

بهشون قول بده نمازتو بخونی ببین چجوری دستتو میگیرن که باور نمیکنی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما مورد داشتیم بعد 20سال بچه دار شده الان دخترش1سالشه... 

دخترعموم بعد 5سال

ولی الان خواهرشوهر دوستم با این وضع مالی لارجی دارن دنبال درمان نرفته لج کرده 

شوهرشم داره روش زن میگیره بعداز 22سال

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است

چقدر جالب

بخاطر مشکلی که راه حل و درمان داره ، زانوی غم بغل گرفتی!!!!!!

عجببین بخدا

اسپرم اهدایی، نمیشه

پرورشگاه ، نمیشه

این نمیشه اون نمیشه

خوب خودتون دلتون نمیخواد چرا خدا را مقصر میدونی!!!!!

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بیشتر ببینید
من هیچ حسی به بچه دارشدن ندارم حتی بدم میاد ازش.اصلا نمیتونم درک کنم چرا براتون انقدر مهمه بچه ؟

منم تا 8سال بعد ازواجم اسم بچه میومد مور مورم میشد

حالا برا بچه دوم عر میزدم ک من چرا باردار نمیشم    

!WTF : Wow That's Fantastic
واسه همسرمه ک کاش مشکل خودم بود راحت تخمک اهدایی میگرفتم ولی همسرم واسش سخته هرچند بخاطر من قبول میک ...

این مدلی هم داشتیم الان ی پسرگوگلی 2ساله دارن.. 

لج نکنید برید دنبال درمان 

هرچه به قله نزدیکتر میشوم ، باد شدیدتر است

این همه راه هست شما دارید لجبازی میکنید نه با خدا بلکه با خودتون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بیشتر ببینید
خدانکنه خواهر.اتفاقا خدا بیشتر از همه دلمو شکسته .اصلا ن منو میبینه ن صدامو میشنوه

با طب سنتی درمان کن ببین من سه تا سقط داشتم تو دوسال سه بار سقط کردم ولی با طب سنتی درمان کردم و الان روزی خودت باشه بحق عمه سادات پسرم ده ماهشه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بیشتر ببینید

من خیلی دلم میخواسته لیاقت داشتم ویه بچه ازبهزیستی وپرورشگاه واینامیاوردم وبزرگ میکردم ولی شوهرم قبول نمیکنه...یه بچه که بشه برکت زندگیمون وخواهربچه هام و ....

واقعا اگه فکرمیکنی شرایطشوداری روش فکرکن...خییییلی لذت بخشه....من حتی برابچه دوم به شوهرم پیشنهاددادم که دیگه بچه به این دنیانیاریم و بریم یه بچه به سرپرستی بگیریم