2777
2789
عنوان

سه تا بی بی مثبت یک منفی

125 بازدید | 7 پست

بچه ها چهار روز قبل پریودم بی بی چک مارک بتا گذاشتم زیر یک دقیقه هاله انداخت

همون موقع یکی دیگه هم گذاشتم هاله داشت

رنگش پخش میشد اول ولی بعدش به انتهای خط که میرسید کاملا نرمال میشد 

فرداش هم یکی دیگه همون مارک گذاشتم از روز قبل پررنگ تر شد ولی بازم با پخش رنگ و بعدش نرمال

اما امروز مدیکور گذاشتم منفی شد

چکار کنم بنظرتون؟؟

منتظر شو تا از موعدت بگذره بعد دوباره بزن

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون علائم داشتم زود گذاشتمکه خب امروز میخواستم برم آزمایش اما مدیکور منفی شد

این چیزا پیش میاد، هنوز قطعی نمیتونی بگی حامله ای یا نه، تااا از موعدت بگذره

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
بیشتر ببینید

بنظرم درست نمی‌زنی یا خیلی می‌ریزی برا همین پخش میشه

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻