2777
2789
عنوان

درد دل کسی ک تا دنیا دنیاس بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3520 بازدید | 125 پست
خدانکنه خواهر.اتفاقا خدا بیشتر از همه دلمو شکسته .اصلا ن منو میبینه ن صدامو میشنوه

کفر نگو آبجی.مگه میشه خدا صدای بنده شو نشنوه.مراقب باش شیطان ایمانت رو ندیده.خدا از همه مشکلاتمون بزرگترها.امید داشته باش.

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موارد زیادی بوده من خاله بابام  بچه دار نمیشد در کمال ما باوری تو سن ۵۵سالگی بچه دار شد بگذریم که اختلاف سنی زیاد بوده

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
خدانکنه خواهر.اتفاقا خدا بیشتر از همه دلمو شکسته .اصلا ن منو میبینه ن صدامو میشنوه

چرا خواهر الان منم ۲ سال منتظرم اصلا دکتر نرفتم فقط امیدم ب خداست امیدوار باش مطمئنم یک روز خبر خوش مادرشدنت تو گوش عالم میپیچه

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
بیشتر ببینید
دکترگفت تو خارج از کشورم درمانی نخواهد داشت.بخدا دلم خونه از خدا خیلی دلموشکسته .کلی التماسشکردم با ...

عزیزم شاید قسمت بر اینه که شما بچه ای رو به فرزندی قبول کنید تا حالا دنبالش رفتید؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید
من هیچ حسی به بچه دارشدن ندارم حتی بدم میاد ازش.اصلا نمیتونم درک کنم چرا براتون انقدر مهمه بچه ؟

منم مثل توام حتی ممکنه نازا باشم پلی کیستیکم پریودام هر بار یه جوره اما عین خیالمم نیست

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
عالی تر از عالی

مشکلت چیه عزیزم

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
بیشتر ببینید

عزیزم با دلشسکته و حس ناب مادرانت مطمئنم خیلی کارها و نذرا کردی

نذر_شیر#  کن برای محرم شب حضرت علی اصغر 

هر سالی ک دامنت سبز شد .نیت کن ای شالا خدا ب ابروی طفل امام حسین دست خالی ردت نمیکنه.

امسالم میتونی چن تا از شیرپاکتی کوچیکا تهیه کنی ب همین نیت بدی ب عزا دارا 

یا مادر فقیری ک نمیتونه برا بچه اش شیر و غذا کمکی بخره  

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 
بیشتر ببینید