2777
2789
عنوان

درد دل کسی ک تا دنیا دنیاس بچه دار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 125 پست

عزیزم هر چیز که خدا تو تقدیرمون نوشته حتما برامون بهترینها.و اینکه خدای مهربون از هر مشکلی تو دنیا بزرگترین.هم امید و هم قبول سرنوشت رقم زده خدا انشالله روزهای خوبی براتون رقم بخوره

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.

امروز خیلی این قضیه بهم یادآوری میشه

من هم عاشق بچه دار شدن بودم

اما خب نمیشه

من دیگه ازدواج نخواهم کرد و بچه دار نخواهم شد

خیلی وقتا حواسم نیست باز هم تو رویاهام خودم رو مادر می بینم اما زود حواسم رو جمع می کنم و روشون خط می کشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلم هزار جور درمان هست

چندسالته؟مشکل چیه؟

ای وی اف کردی؟

الان ناباروری بی معنیه

رحم اجاره ای.تخمک اهدایی.جنین اهدایی.حتی چند مرکز اسپرم اهدایی هم دارن

به نظرم لج نکنین که حتما باید از خودمون باشه مادر اونیه که بچه رو تو دامنش تربیت میکنه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بمیرم برای دلت امیدتو از دست نده درگاه خدا درگاه ناامیدی نیست

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
بیشتر ببینید
عزیزم خدا بزرگه خدا خدای ناممکناست و محالهاست ناامید نباش ان شاءالله شما هم طمع مادر شدنو میچشی علم ...

دکترگفت تو خارج از کشورم درمانی نخواهد داشت.بخدا دلم خونه از خدا خیلی دلموشکسته .کلی التماسشکردم با ای وی افبده ولی نش 

من هیچ حسی به بچه دارشدن ندارم حتی بدم میاد ازش.اصلا نمیتونم درک کنم چرا براتون انقدر مهمه بچه ؟

منم همینطور..هر چقدر فکر مبکنم میبینم چیزی وحود نداره تو این دنیا بیاری.ب خاطر شیرینی های چن سال اول بچه ادم دلش میخواد

منم همینطور..هر چقدر فکر مبکنم میبینم چیزی وحود نداره تو این دنیا بیاری.ب خاطر شیرینی های چن سال اول ...

بنظر منم خودخواهیه که بچه بیارم ، وقتی تو دنیا به اندازه کافی بچه هست 😂

Kheir

اگه میتونید فرزندی به سرپرستی بگیرید 

اگه هم‌نه کلا از این فکرها بیاید بیرون و‌مسیر زندگیتونو عوض کنید ، الان خیلی از زوج ها با اینکه میتونن تصمیم میگیرن بچه دار نشن ، پس بچه نداشتنتون چیزه عجیبی نیست 

درسته سخته ، اما فکر کردن بهش و اه کشیدن چیزی رو عوض نمیکنه ، جز اینکه باعث میشه افسرده بشید و‌از زندگی عقب بمونید 

درخواست دوستی قبول نمیکنم