2777
2789

شرمنده ولی زورم اومد از حرفاش اسی. شوهرت غلط کرده بیشعور که اذیتت میکنه بزن به بیخیالی بگو زنگ زدم برنمیدارن بزار امسال برن خونه اون جا یت.. و اگه احیانا مجبور ی مادرشوهر اومد جاری رو نگو بره گمشه مفت خور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بزن به مریضی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به حرفش گوس نده مگه زن کلفته زن‌هم خسته مبشه یعدم همین‌مردا برمیگردن مبگن وای زن‌مرد چقدر خوشکله و ج ...

بخدا میخواستم برم آرایشگاه دو ماهه نرفتم اصلاح 

چجور برم با اینهمه کار 

خستم😭

چه طرز صحبت کردنه واقعا، ما همون زنای مردمیم ،صبحونه نمیدیم ،کی گفت همه صبحونه میدن ،شوهرت اذیتت میک ...

همینو گفتم 

گفتم مگه تو با زنای مردم زندگی می‌کنی،هروقت از نزدیک دیدی اونوقت بگو

نمیدونم بخدا  دارم میمیرم از سردرد  دیشب کلا ۶ساعت خوابیدم بعد دوروز بی خوابی و خارش بدن ...

بهش بگو الان نمیتونم پذیرایی کنم و باید به کارام برسم بزار عید غدیر 

ولی از اول نباید عادتشون میدادی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
همینو گفتم  گفتم مگه تو با زنای مردم زندگی می‌کنی،هروقت از نزدیک دیدی اونوقت بگو

استارتر خوبی بیش از حد طرف مقابلو حریص میکنه ،تو هفته دو روز بهش صبحونه بده پنج روز نده،بذار قدر اون دو روز رو بدونه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من باغ نیست که خونم  جاریمم لیوان خودشم جابجا نمیکنه  همش ایراد میگیره

حق با توئه فقط ازین جهت گفتم که ماهم بزرگترامون میان 

در کل همسرت اشتباه میکنه و بیشتر ازون مهمونات خیلی بی درکن که توی این شرایطت میان

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
بارداری

نه چطور؟

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
جاریت زنگ زده مادرشوهرتو دعوت کرده خونه تو؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزایی میشنوه ادم اینجاها

برادرشوهرم گفته

جاریمم که از خداشه بیفته خونه ی یکی مفت بخوره بره 

فردا راحت ساعت ۱۱صبح پامیشه آرایش می‌کنه میاد بالا  

پارسالم اینجا بودن 

یعنی وضع خونمو می‌دیدی گریه میکردی به حالم