2777
2789
مگه اسی گفت باغ داره!!!

باغم خونمونه دیگه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
چه بیشعورن همه شون. به شوهرت بگو پاشو خونه جمع کن بعد مهمون دعوت کن نکبت.

از صبح که با داد بیدارم کرده میگه فردا عیده فرق می‌کنه 

دارم میترکم از حرص 

میدونم مادرشوهرم امروز زنگ میزنه ببینه چه خبره 

چی بگم بنظرتون که یکم خجالت بکشن 

آخه چرا درک نمیکنن،من بدبخت با دوتا بچه چرا باید اینهمه کار کنم و بعدم دوباره اونا بیان همون اش بشه و همون کاسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو کدبانو نمی‌بینن عزیزم  دور از جونتون منو خر فرض کردن  سیزده بدر اومدن ناهار و اینا خ ...

وای که من چقدازدست توحرص میخورم 😡لامصب زبون نداری شوهرت توروکرده کلفت خانوادش یه باربرای همیشه جلوش وایستا بذاردعواتون بشه اصلاکتکم بخور ولی تموم کن این بازی رو توروخداتمومش کن چقدمیخوای حمالی کنی دختر فرداروزمریض میشی همین شوهرالدنگت میره سراغه یه ترگل ورگل 😡بهش بگومهمونی میخوای بدی بده بروازبیرون غذابخرمن کمرم گرفته نمیتونم گوربابای مردا بی صفتاهمشون لجنن

ببخشید ولی بیخود کرده داد میزنه بلندت میکنه مگه خودش نمیتونه صبحونه اماده کنه.اتقدر این مردارو مادراشون پرو کردن از بچگی فکر میکنن وظیفه زنه همه چی

خب بیل که نخورده کمرت پاشو صبح چای دم کن تا زنتم یروز استراحت کنه با عشق بیدارش کن صبحونه بخورین

ولی تو اون مغز ناقصشون هک شده کار خونه وظیفه زنه فقط.والازیر بار نرو بگو  میری از بیرون غذامیگیری خودت دعوت کردی  من نمیتونم 

منم دیشب خیلی خسته داغون بودم تا شب با بچه کوچک سر کله میزنم  از بی خابی داشتم میمردم دخترم خوابید   بعد منم رفتم بخابم یهو شوهرم گفت شام  چیه چرا نون نزاشتی  گفتم برو بابا    انگار کلفتشم.یه نون دراوردنم عرضه نداره   

از صبح که با داد بیدارم کرده میگه فردا عیده فرق می‌کنه  دارم میترکم از حرص  میدونم مادرش ...

بگو خونه سم پاشی کردیم 

تو همه باید کشته شن 

پس فردا جم و جور

یه همچین چیزی

چطوری تو خونه ای که مواد زدین زندگی میکنین

بو نمیده

کلا تو باغ زندگی میکنی؟

نه ولی خب توی اجاره م ولی باغ برا خودمونه درواقع اونجا خونمونه تا اینی که نشستیم بعدشم دردسر باغ خیلی بیشتر از خونس

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
وای که من چقدازدست توحرص میخورم 😡لامصب زبون نداری شوهرت توروکرده کلفت خانوادش یه باربرای همیشه جلوش ...

گوشت و مرغ پاک نکرده آورده چندکیلو بهش میگم تو میبینی اینهمه کار دارم بعد اینارو آوردی انداختی سرم،میگه زرنگ باشی تا ظهر پاک میکنی😑

از صبح که با داد بیدارم کرده میگه فردا عیده فرق می‌کنه  دارم میترکم از حرص  میدونم مادرش ...

اول باید دهن اون شوهرت گل بگیری.

زنگ زد مادر شوهرت بگو والا دیروز امروز کلی کار داشتم یک زنک نمی زنید یا نمیاید کمک بازم برام کار جور کردین؟

بعدشم بگو پسرت نمیفهمه کار خونه چه سخته شما ک مادرشی بهش بگو نه که توقع بیجا از یک تفر ادم داشته باشین.

ولی حتما حال شوهرت بگیر

ببخشید ولی بیخود کرده داد میزنه بلندت میکنه مگه خودش نمیتونه صبحونه اماده کنه.اتقدر این مردارو مادرا ...

از دنده ی چپ پاشده 

میگه پاشو برو حموم میگم بابا من دیروز حموم رفتم!!دیگه لال شد 

دوباره گیر داد به صبحونه که چرا چایی تازه دم نیست،چرا لباسارو نشستی 

پاشدم رفتم دستشویی درم قبل کردم تا بره  

اما سردردش تا شب باهامه مطمئنم 

بگو خونه سم پاشی کردیم  تو همه باید کشته شن  پس فردا جم و جور یه همچین چیزی چطوری تو خ ...

دیروز غروب زدیم تا آخر شب رفتیم بالا پشت بوم 

دیگه پشه زیاد بود مجبور شدیم بیایم خونه کولر زدم بوش رفت 

ولی خب کل سرامیکا رد سم مونده

گوشت و مرغ پاک نکرده آورده چندکیلو بهش میگم تو میبینی اینهمه کار دارم بعد اینارو آوردی انداختی سرم،م ...

🥶🥶ببخش اینومیگم ولی گوه خورده نکن اون میبینه توانجام میدی مثل اسب ازت سواری میگیره کاش دم دستم بودی کتکت میزدم 😭کدوم شهری اگه مشهدی بگوبیام اون جاری آشغالتوج ر ش بدم