2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اسی بگو ی نفر بیاد کمکت زود خونه رو تمیزکنین

ماهم فردا گوسفندای خودمون و مادربزرگم و عممینا که دارن از تهران میان و میارن خونه ما سر میبرن و تمیز میکنن😐

منم از ساعت ۸ بیدارم دارم خونه رو تمیز میکنم🙃

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

چه شرایط سختی ولی عزیزم اونا میان خونت چون تو رو کدبانو میبینن و میدونن جاریت نمیتونه مهمونی بده. جنبه مثبتش و فکر کن. و اینه خودت از اول رو دادی. تکرار مکرر لطف عادت میشه برای آدما. یعنی دیگه الان همه وظیفه شما میدونن. پیشنهادم بهت اینه زنگ بزن به مادر شوهرت و بگو انگار جاریم دعوتتون کرده  امسال پیش قدم شده. بگو دوست داشتم بیاید خونه من ولی دیگه دعوت کرده زشته حالا بازم خودتون صلاح میدونید هر دتاش خونه پسراتونه هرکجا بگید و اینکه بگو اگه خونه جاری بریم که من بهش بزنگم ببینم کمی نمیخواد اینو برای این بگو که بدونن اون بلا کمک تو شاید بتونه مهمونی بده. و بعد به جاریت زنگ بزن و بگو خانم خسته میشی اما دستت درد نکنه اگه کمکی خواستی بگو عزیز و تمام

فکر کردم تیکر بارداریه

زیرش نوشتم الکیه برا دل خوش کردن خودم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خب اسی بگو ی نفر بیاد کمکت زود خونه رو تمیزکنین ماهم فردا گوسفندای خودمون و مادربزرگم و عممینا که د ...

دلت خوشه،کی میاد 

عید کلا خودم تمیز کردم 

قرار بود کارگر بگیرم همین مادرشوهرم هی گفت کارگر تمیز انجام نمیده 

آخر خودم کردم کارامو 

چه شرایط سختی ولی عزیزم اونا میان خونت چون تو رو کدبانو میبینن و میدونن جاریت نمیتونه مهمونی بده. جن ...

منو کدبانو نمی‌بینن عزیزم 

دور از جونتون منو خر فرض کردن 

سیزده بدر اومدن ناهار و اینا خوردن مادرشوهرم ساعت ۳پاشد رفت سرکار جاریمم رفت تو گوشیش 

بقیه هم خوابیدن 

خونم شد میدون جنگ 

وای عزیزم اگه دوس داری انشالله خدا زودی زودی کمک کنه به مراد دلت برسی

مرسی عزیزم انشالله ، تنهام امیدم خداست 🥰🌹

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
چه شرایط سختی ولی عزیزم اونا میان خونت چون تو رو کدبانو میبینن و میدونن جاریت نمیتونه مهمونی بده. جن ...

من همیشه اینجوری این جور مشکلاتم و حل میکنم اینجوری دردسر بحث با شوهر هم پیش نمیاد

که میشه جاریم که خونشون طبقه پایین ماست، یکبار نشده مارو دعوت کنه یه نیمرو بذاره جلومون همیشه میاد م ...

شوهرت عقلی چیزی داره!!

بگو مهمون بیاد بشینه رو کلم؟وضع خونه رو نمیبینی

بعدم حتما کارگر بگیر کمکت کنه

دلت خوشه،کی میاد  عید کلا خودم تمیز کردم  قرار بود کارگر بگیرم همین مادرشوهرم هی گفت کار ...

به مادرشوهرت چ ربطی داره ی کارگر بیار نزار بفهمه اصن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)