2777
2789
عنوان

گناه خود کشی در بارداری😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 67 پست
عزیزدلم آروم باششاید همسرت پول نداره واقعامنم باردارم البته نزدیک سه ماهم روحیه م خیلی حساس شده بابت ...

اعتقاداتم ب کلی پودر شده ...

با هیچی و هیچ کس اروم نمیشم 😔

بله تنها پناه بچمم و فقط هم همین ارومم می‌کنه 

و اجازه هر کاری رو بهم نمی‌ده😔💔

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
خواهر دیگه بارداری و ویارای ما هم تموم شد . فقط ازش موند خاطرات تلخ و تجربه های بد ...واسه خونه خرید ...

تا خرید میکنه بگو داری میای فلان چیز رو هم بگیر 

یا بگو بچم هوس کرده گناه. داره 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتقاداتم ب کلی پودر شده ...با هیچی و هیچ کس اروم نمیشم 😔بله تنها پناه بچمم و فقط هم همین ارومم می‌ ...

به نظرم شده حتی یه وضو بگیر جانماز پهن کن سرتو بزار تو جانماز راحت بخواب بخدا قول میدم بهت خیلی آروم و سبک میشی حتی اگه نماز هم نخونی 

نمیشه که هرکسی تا افسرده شد زرتی خودکشی کنه . با یکی صحبت کن حتما حالت بهتر میشه

با کی؟

جز این سایت هیچ جا و جز کاربرا هیچ کسی رو ندارم

شوهرم که گاوه ، اعضای خانوادمم خودشونو زدن به خریت😔 

هیچ کس حتی ذره ای روح و روان من براش مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
گناهش رو ول کن. نیاز به کمک و درمان داری، مثل یه بیماری جسمی، برو مرکز بهداشت محل زندگیت هم روانشناس ...

خدا ازشون نگذره .توی روستا هستیم و همه فامیلن . کافیه کسی از مشکل با خبر بشه . توی کل روستا خبر مبارکه دهتا هم میزارن روش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
نه ! حقیقتش واسه منی ک تو دلم یه دختر فسقلی مدام داره تموم میخوره نه 😭 اگر آسون بود بار اول ک از ذه ...

تنها هم بودی آسون نبود پس بیخیال تو علاوه بر اینکه اصلا نمیتونی فکر رفتن از این دنیا رو کنی داری یکی دیگه هم میاری تو دنیا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هوفففف خودمم ته ته دلم میگم شاید زیاده رویه ولی دلم داره از غصه میترکه حالم خیلی داغونه خیلی ب همدلی ...

عزیزم هر وقت خواستی درد و دل کنی من هستم 

سعی کن پیاده روی بری حتی اگه خرید نداری بازم برو بازار حال و هوایی عوض کن قران بخون فیلم ببین کیک بپز و اشپزی کن خودتو سرگرم کن زیاد تو بر رفتارای شوهرت نرو 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
هوفففف خودمم ته ته دلم میگم شاید زیاده رویه ولی دلم داره از غصه میترکه حالم خیلی داغونه خیلی ب همدلی ...

عزیزم هر وقت خواستی درد و دل کنی من هستم 

سعی کن پیاده روی بری حتی اگه خرید نداری بازم برو بازار حال و هوایی عوض کن قران بخون فیلم ببین کیک بپز و اشپزی کن خودتو سرگرم کن زیاد تو بر رفتارای شوهرت نرو 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
خواستم لایک کنم که امضاتو خوندم 😂 من داخل تلگرام یه دکتری میشناسم خودم قبلا خیلی ازشون مشاوره گرفتم ...

ممنونم ازت بابت کمکت♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

ببین عزیزم خیلیاشرایط شما روداشتن،ولی کم کم زندگیشون خوب شده.به این فکر کن که تاچندوقت دیگه یک گل خوشبوواردزندگیت میشه که بعدخداتوپشت وپناهشی وباهربارنگاه کردن به اون تمام دردوناراحتیت یادت میره،اوضاع اقتصادی سخته وتامین زندگی برای آقایون واقعا واقعا خیلی فشاربهشون میاره،به فکرباش که انشاءالله بچه که یه کم بزرگترشدیه هنری یادبگیری که دستت توجیب خودت باشه.به فکربچه باش وهرگزفکرای منفی نکن.