2777
2789

نزدیک ۱۲ هفتم و هماتوم و طول سرویکسم کم و یکم باز شده بود 

دکتر گفته بود مراقب باشم تهدید به سقطم

امروز حالم خوب بودو بعد چند روز رفتم  بیرون پیاده روی

بعدشم فروشگاه و نمیدونم یه چیزی دستم بودبلندکردم 

در حد ۵ کیلو 

و الان شکمم زیرش احساس فشار میکنم

و یکمی درد

احساس میکنم به شکمم فشار اومده حالا چیکار کنم😢

ممکنه خطر داشته باشه؟

بد ذ به دلت ننداز استراحت کن

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هماتوم داشتم تا ۱۸ هفتگی استراحت بودم لک و خونریزی داشتم تو تاپیکامم هست . مراقبت کن استراحت کن ...

برای هماتوم؟

من همش ترشک میخورم

اخه من سرویکسم یکم باز شده بود دکتر گفت تو سونو نگرانم

برای هماتوم؟من همش ترشک میخورماخه من سرویکسم یکم باز شده بود دکتر گفت تو سونو نگرانم

آره برای هماتوم خونریزی کردم و استراحت بودم ۱۸ هفتگی جدب شد هماتوم ولی شمما سرویکستون بازه باید بیشتر استراحت کنی

الان خیلی احساس فشار داره و کمرمم در میکنهای خدا😢

اگه بدتر شدی یا لکه بینی داشتی فردا برو دکتر اما حتی اگه نصفه شب به لکه بینی افتادی برو اورژانس 

انشاالله چیزی نیست ولی از این به بعد خیلی احتیاط کن عزیزم 

خوب دختر خوب بشین سرجات و استراحت مطلق باش تا این دوران بارداری به خیر و خوشی تموم بشه انشاالله که چ ...

وای خدایا خیلی بی احتیاطم😭

چیزی نشه فقط

کمرم درد میکنه و زیر شکم اجساس فشار دارم 

آره برای هماتوم خونریزی کردم و استراحت بودم ۱۸ هفتگی جدب شد هماتوم ولی شمما سرویکستون بازه باید بیشت ...

با امپول و شیاف جذب شد؟

راستی ترشیجات برای هماتوم خوب نیست؟

منم هماتوم داشتم تا ۱۸ هفتگی استراحت بودم لک و خونریزی داشتم تو تاپیکامم هست . مراقبت کن استراحت کن ...

هماتوم چیه و چرا باعث سقط میشه؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اگه بدتر شدی یا لکه بینی داشتی فردا برو دکتر اما حتی اگه نصفه شب به لکه بینی افتادی برو اورژانس انشا ...

باشه فعلا پاهام دادم بالا

زیر شکمم با چیزی ببندم بیاد بالاتر؟

پس فردا میرم ان تی

انشالله دعا کن چیزی نشه