2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

وای دقیقا منم همینطوری بودم یه ایت الکرسی رو دیوار زده بودن از بس خوندمش پودر شد ریخت زمین تمام امامان و پیامران ادمو و حوا و نوح روقسم دادم داد میزدم بیمارستانو روسرم گزاشتم حس میکردم تو دستشویی دردم کمتر میشه 😂😂😂 همش رو توالت فرنگی میرفتم 😂😂😂  باز میومدن منو میگرفتن مینداختن رو تخت باز تا میرفتن بدو بدو تو دستشویی باز کلمو از تو پنجره میکردم بیرون حرم امام رضا روبرم بود قسمش میدادم وایی 😂 از اخرم سزارین شدم اینهمه درد کشیدم 

انتخاب زايمان خوب براي هر كسي متفاوته شما ترجيح دادين طلا بخرين اطرافيان من ترجيح دادن سزارين بشن چر ...

منظورم به شما نبود خودمم شرایط جسمی و روحیم خیلی حساس بود خدارو شکر تو بهترین شرایط زایمان کردم حتی ماما و پرستارا موقع معاینه مدام ازم عذر خواهی میکردن خیلی راضیم از زایمانم تو بیمارستان دولتی دوستام تو خصوصی هیچ کدوم اینجوری نبودن شرایط ما کلا فرق میکنه دلیل اصلیم واسه نرفتن به خصوصی این بود که چون ما تو شهرستانیم و خصوصی تازه تاسیس دستگاه های نگهداری از نوزا. رو نداره و همون اون میگن ما در قبال بچه مسئولیتی نداریم 90 درصد دلیلم این بود

منظورم شرایطش اون لحظه و لحن گفتنش بود چه لزومی داره بیای ملاقات کسی که تازه زایمان کرده بگه این حرفو

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شکرخدا بلا زیاد سرم اومده  تصادف غیر از اینی که گفتم و آتش گرفتن خونه و ... تازه بیمار ...

🤦🤦🤦به نظرم‌از در خونه بیرون نری خیلی بهتره

بیشتر احتیاط کن تاحالا ندیدم انقدر بلا سر ی نفر بیاد 

اگه برای زایمانت جیغ و داد نکنی و فقط نفس عمیق و بازدم بصورت فوت ، اصلا بخیه نمی خوری  بخیه هم ...

مرررسی گلم انشالله ک داد نزنم😁🤦‍♀️🤦‍♀️دعاکن بخیه نخورم😢😢😢ممنون ک توضیح دادی.فقط بعدزایمان نوقعی ک خودمون رو بشوریم ودست بزنیم درد نداره😢

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
من بیهوشی راضی بودم بی حسی خیای اذیت شدم که الان فقط بی حس میکنن دست شما نیست انتخاب . انشالا راحت ز ...

ممنون .دکتر بیهوشی گفت هر کدوم خودت بخوایی

حتی گفا بیحسی با خواب م میشه

ولی خودش انگار دلش به بی حسی بود

حالا گفت تو اتاق عمل تصمیم میگیریم

سر زایمان دومم منو ندوختن عوضیا،با اینکه خصوصی بود،الان من مشکل دارم جمع نشده

شوهرت چیزی گفته یا خودت شاید حساس شدی؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
منکه از قبل گشاد بودمو گشاد تر شدم😂😂 انا داشتم اطرافم که با طبعی گشاد نشدن

کیگل تمرین کن

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

سلام من زایمان اولم دو روز بستری بودم آمپول فشار میزدن ولی درد نمیگرفتمم رحمم باز نشد ولی هر ساعت معاینه میشدم خیلی زجرم دادن کلی استرس میگرفتم تواتاقم خانمای دیگه درد میکشیدن یا تخت بغلیم رو همون تخت زایمان میکردن لحظه ای که گفتن باید بهت سوندوصل کنیم بری اتاق اتاق عمل انگار دنیا بهم دادن سزارین عالی داشتم اصلا درد نکشیدم بعد عمل خودم شیافت میزدم زودهم پا شدم ولی زایمان دوم افتضاح بود از اتاق عمل دردمیکشیدم حین عمل دردداشتم حتی دستم آزاد بود زدم زیر دست دکتروپرستار فشارمم افت کرده بود شونه هام درد شدید بعد هم که اومدم بخش اصلادردم با مسکن کم نشد شیافتمم خالم برام میزد گقد خجالت کشیدم. تا 40روز از شانس بدم بخیه هام خوب نشدن عفونت کرده بودن. خلاصه خیلی بد بود زایمان دومم

وا مگه میشه؟ الان چند ساله ک اختیاری نیس

بیمارستان دولتی باید طبیعی زایمان کنی مگر اینکه مشکلی داشته باشخانم سر بچه بالا باشه یا بچه خیلی درشت باشه و ....

ولی خصوصی هیچ کاری نداره طبیعی یا سزارین پولشون مهم براشون 

سز اختباری فقط بیمارستان خصوصی با زیر میزی به دکترا  بالای ۱۰ میشه ... تازه اگه یه دلیل خوبی ...

نه اینطدری نیست 

بیمه تکمیلی داشته باشی دکتر اصلن زیر میزی نمیگیره اختیاری هر چی دوست داشته باشی 

ولی اگر بیمه تکمیلی نداشته باشی پول جدا میگیره سزارین میکنه 

من بیمه تکمیلی داشتم یه هزاری دکتر ندادم خودمم خواستم سزارین 

عزیزم شما بچهات اذیتت نمیکنن که تو فکر بعدی؟ منم بچه خیلی دوستدارم ولی بچهام روزا روااانیم میکنن😶

چرااذیت میکنن خیلی ولی دیگه عادت کردم به سروصداشونم. من ولشون میکنم تو خونه به حال خودشون زیاد بهشون ایراد نمیگیرم حوصله ندارم

شوهرت چیزی گفته یا خودت شاید حساس شدی؟

هم خودم هم اون،دکتر زنان هم نشون دادم گفت اره خوب بخیه نکرده باز مونده،منم حوصله دوباره بخیه کردنو دوران نقاهتشو ندارم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مرررسی گلم انشالله ک داد نزنم😁🤦‍♀️🤦‍♀️دعاکن بخیه نخورم😢😢😢ممنون ک توضیح دادی.فقط بعدزایمان نوقع ...

بخیه خیلی خوبه،چیزی نیست که بخیه اونجا،اتفاقا بگو خوب بخیه ات بزنن قشنگ جمع بشه،سر دومی من برش نخوردم بخیه نزدن اصلا شل و ول شده،ولی سر اولی تا داخل بخیه های ریز زده بود خیلی خوب بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂