2777
2789
عنوان

شوهر سرد و بی احساس

252 بازدید | 22 پست

خانمها شما جای من باشین چیکار میکنین.

شوهرم خیلی سرد و بی احساسه😭😭

ما ۸ساله که عروسی کردیم و زیر یک سقفیم.

الان حدود دو ماهه که شوهرم اصلا بهم دست نزده😔😔

هر چی باهاش صحبت میکنم و با زبون خوش ناراحتی خودم رو از این همه بی احساسی بیان میکنم هیچ فایده ای نداره.

موقع مجردی اصلا فکر نمیکردم همچین مردایی هم باشن.

اعصابم به خاطر این موضوع بهم ریخته س

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضع مالی شوهرت خوبه یا نه

ببین برا اینکارا باید مرد پول تو جیبش باشه وقتی فکر قسط قرض بدهی داره توان جن سی اصلا نداره 

اینکارم کلی مراحل داره همینجوری نیس زود بشه انجام داد

ذهن اروم شرایط زندگی نسبتا با ثبات و خوب

شوهر من ماهی ک درامدش خوبه سمتم بیشتر میاد ماهی ک درامدش خوب نییس اصلا نمیاد چون میگه فکر بدهی و اینام

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

منکه ۲۰ ساله متاهلم بخاطر آرامش زندگی و بچها تا چندسال پیش با آرامش و محبت پیش می رفتم بدتر خودش رو خر کرده بود الان نزدیک پنج ساله با دعوا و سلیطع بودن پیش میرم بهتر جواب گرفتم هر مردی قلقی داره ببین کدوم جواب میده بیشتر

مشکلت سخته با  تراپی در میون بزار 

ولی الان یه مشت مرد احمق نفهم درخواست دوستی میدن

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤