2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
من تو زایمان خدایی خیلی شانس اوردم بچه اول ۴۵ دقیقه دومی نیم ساعت درد کشیدم ماما و بیمارستان واسع هر ...

سر زایمان دومم منو ندوختن عوضیا،با اینکه خصوصی بود،الان من مشکل دارم جمع نشده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ سهری خو عشقم اسمش بگو

ابرکوه 

میدونی کجاست ؟ 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
😂😂من تو خونه سر پا در حال انار خوردن بودن که کیسه آبم پاره شد

😂افرین

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
خیلی بیمسئولیتن من مادرم خاله هام عمه هرکدوم زایمان کردن گفتن پرستارااذیتشون کردن بهشون فوش دادن

حالا خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش تو بیمارستان دولتی میگفت پرستارا میزدن منو😆

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
گشاد میشن ینی توی رابطه دیگ حال نمیکنن نه خودسون نه شوهرشون چون بیش از حد دیگه بزرگ شده اتفاقا ی خا ...

منکه از قبل گشاد بودمو گشاد تر شدم😂😂 انا داشتم اطرافم که با طبعی گشاد نشدن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

وایی من یه فیلم دیدم از یکی از دوستام که توی شهر دیگ زندگی میکرد

دکتر واسه سزارین میگن اشتباهی روده ای که مربوط به مدفوع بوده رو نمیدونم دیگ چطوری بخیه میزنه ،بیمارا هم دیگ دفع نداشتن، فوت کردن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ابرکوه  میدونی کجاست ؟

شده زایمان کنم میام😂

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
اهان انوری اذرم میگن قبول نمیکنه

دوستم و خواهرم پیشش سزارین شدن اوایل سخت نمی‌گرفت به همه میگفت سزارین کنید طبیعی سخته الان امتیاز کم میکنن دکترا اصرار به طبیعی دارن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من زایمان زودرس داشتم، متاسفانه بچم نموند     ولی میتونم بگم قشنگ ترین حس دنیا اون لحظه ...

چند هفته بودی عزیزم؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
سر زایمان دومم منو ندوختن عوضیا،با اینکه خصوصی بود،الان من مشکل دارم

دکتر داشت به زیر دستاش بخیه ترمیمی یاد میداد به من گفت اگه قول بدی طاقت بیاری اه و ناله نکنی واست ترمیمی میزنم همینو باید کلی هزینه میکردی آزاد گفتم باشه بزن

وایی من یه فیلم دیدم از یکی از دوستام که توی شهر دیگ زندگی میکرد دکتر واسه سزارین میگن اشتباهی روده ...

خطای دکتر منم سنیدم که دکتر هواسش نبود تیغ ب روده خورده و شکمو بسته

بعذم ی هفته زنه حالش بد میشه چون هرچی غذا میخورده معده ای نبوده حظم کنه همش میرفته تو شکم و خون عفونت کرد و مرد

شده زایمان کنم میام😂

😂😂

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی