2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
چکار به دکتر داره .ماما خودش بدون دکتر هم کارش رو بلده .وقتی دکتر رو صدا میزنن که زایمان مشکل دار بش ...

برای اینکه دکتر خصوصی گرفته بودم با پول جداگانه که حتما سر زایمانم حضور داشته باشه وخانوم هم توی راه بود و وقتی رسید که من چند دقیقه قبلش زایمان کرده بودم.

من زایمان زودرس داشتم، متاسفانه بچم نموند     ولی میتونم بگم قشنگ ترین حس دنیا اون لحظه ...

دقیقا منم این حس و حال رو تجربه کردم ،منم زایمان زودرس داشتم و پسرم خیلی راحت بدنیا اومد ولی صد حیف ک از پیشم رفت😔

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اینجور بیمارستانا میگن ال دی آر. بیمارستان مام ال دی اره که همسر وهمراه تو اتاق میرن ومریض از ات ...

عزیزم پارسال بیمارستان تریتا زایمان کردم لوح تقدیر دادن بخاطر زایمان طبیعی ک داشتم.حالا بیمارستان خصوصی هم هست

وای من جای تو بودم دنیا رو سرشون خراب میکردم یعنی چی بالا سرم نبودن 😠😂 فقط لیز خوردن بچه😂❤

زمانی باید تمام وقت بالا سرت باشن ک سر کیسه رو شل کنی بری بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی بگیری

نمیدونم والا،من تازه چند دقیقه قبل زایمانم یهو بالاآوردم،خدمه که اومد مشماروتخت عوض کنه یه حالت چندش ...

منم بیمارستان دولتی زایمان کردم و هیچی تو معدم بند نمیشد دکترا هم میگفتن چیزی نخورم بخاطر سرم و چیزایی ک بهم زده بودن میگفتن بالا میاری ،منم ضعف داشتم از دوروز قبلش بستری بودم هرچی میخوردم بالا میاوردم تو ظرف مخصوص کنار تختم و خودمم ک بدم میومد سریع ب پرستارو نظافتچی بخش ک میگفتم سریع طفلکی میومد خالی میکردو خیلی رسیدیگی میکردن زایمانمم تقریبا مثل شما بود هرچی درد داشتم نمیومدن تا وقتی ک ناخودآگاه زور میزدم خودم فهمیدم الانه ک بچه بدنیا بیاد ،داد زدم گفتم بیاین دیگه من دارم زور میزنم الان بچه میاد ک تا اومدن دکتر نگاه کرد سر بچه رو دید و رو همون تخت معمولی زایمان کردم و رااااااحت😓🤪دیگه بعدش مثل این قحطی زده ها هرچی دم دستم بود میخوردم 😅😋

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

فقط میتونم بگم حرامش بشه پولی که میگیره بابت پرستاری...غلط کرد صدا کردی جواب نداد خدا لعنتش کنه اعصابم خورد شد....میگفتی بیا پول میدم‌بدو بدو‌می امد 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
زمانی باید تمام وقت بالا سرت باشن ک سر کیسه رو شل کنی بری بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی بگیری

پس در بیمارستان دولتیو ببندن الکی حقوق ندن ب پرستاراش 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
آره خودمم هرچی فکر میکنم بنظرم داره گولم میزنه، آخه چیکارم داره😔

عزیزم گول نخوریا.

سزارین دو هفته زود تر از طبیعی انجام میشه 

منم سزارین اختیاری انجام دادم 

دو هفته جلو تر از تاریخ طبیعی

دکترت داره گولت میده آخرش که دردت شروع شد میزنه زیرش 

دیگه تو اونجا هیچ کاری نمیتونی کنی چون دردات شروع شدن 

دیگه مجبوری طبیعی بزایی.

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
عزیزم گول نخوریا. سزارین دو هفته زود تر از طبیعی انجام میشه  منم سزارین اختیاری انجام دادم&nb ...

یا خدا، بخدا نمیدونم چیکار کنم، خدا ازشون نگذره که این حق انتخاب روش زایمان رو از ما زنها گرفتن

یا خدا، بخدا نمیدونم چیکار کنم، خدا ازشون نگذره که این حق انتخاب روش زایمان رو از ما زنها گرفتن

ببین عزیزم منم همه این استرسا رو کشیدم .نمیخام برسونمت .

ولی حتما با دکترت صحبت کن و بگو که چرا دردم شروع بشه بگو اگه بخاستم دردم شروع بشه و درد رو تجربه کنم خب همون طبیعی رو انتخاب میکردم بگو من سزارین رو انتخاب کردم که نخوام درد بکشم و اینکه هر کس سزارین میشه دو هفته جلو سزارینش میکنن ولی من میگید باید دردت شروع بشه.حتما صحبت کن و اگه دیدی قبول نمیکنه و حرف خودشو می‌زنه دکترت رو عوض کن یه زیر میزی  چیزی بده سزارین شو یا اگه هم میتونی خب طبیعی بزا

تو رو خدا برام دعا کن، من میترسم از زایمان طبیعی

انشالا که زایمان خوبی داشته باشی 

نترس گلم بالاخره که اون تو نمی‌مونه و میاد بیرون ولی از تجربه خانما استفاده کن ورزش کن پیاده روی کن 

تا اسون تر بشه برات 

انشالا که دکترت سزارین رو انجام بده برات .