2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

زندایی من تو خواب توخونه زایمان میکنه و باصدای بچه بیدار میشه میبینه بچه تو شلوارشه😂😂😂

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب مکه وزنش چندبود

۴۴۰۰

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اولین باری بود داستان زایمان شنیدم به این سبک من نگم که چقدر اعذاب کشیدم 😔😔😔😔هروقت یادم میفته بدنم میلرزه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
بچها من واقعا از زایمان میترسم ‌.ولی شوهرم عاشق بچست الان ۲۸ سالمه نمی‌دونم چیکار کنم که عشق بچه از ...

خوب جراحی کن .این ترس خیلی طبیعی حتی اونای که دوتا میارن برای سومیش باز ترس دارن .توکل کن به خدا خودتو از مادرشدن محروم نکن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

با سلام خدمت تمام خانومای عزیز ❤️ 

من ۲۶ سالمه و تجربه اولین بارداریم هستش همیشه دوست داشتم که اگه بچه میارم زایمانم طبیعی باشه روندی که خداوند و طبیعت طراحی کرده ، ولی وقتی باردار شدم و بهاکثر اطرافیانم میگم که میخوام بچم رو طبیعی به دنیا بیارم ری اکشن های خیلی ترسناکی میبینم ازشون ، اما من به قدرت بدن زن ها ایمان دارم به توانای بالای جسمانی خودم و اینکه تصمیم گرفتم آگاهانه تحقیق کنم و هر روز تو یوتیوب ویدئو های زایمان های طبیعی رو میبینم که خارجی ها به چه راحتی بچشونو به دنیا میارن درد داره ۱۰۰٪ ولی اون درد هم به نظر من زیباست تو داری جیگر گوشت رو یک روح و جسم رو به این دنیا هدیه میدی با مدیریت ۱۰۰٪ خودت با همکاری ۱۰۰٪ بدنت هر وقت زایمان طبیعی رو میبینم اشکم در میاد که اشک ذوق هست ، دوستان عزیز نسل ها خانم ها و زنان این سیاره طبیعی زایمان کردند تو بیشتر بهتره بگم همه کشور های جهان اول فقط زایمان طبیعی انجام میدن مگر اینکه جون مادر یا فرزند در خطر باشه ، فقط تو ایران نمی‌دونم چرا آنقدر سزارین بولد شده البته سزارین هم یک معجزس برای مادری که جون بچش در خطره یا شرایط زایمان طبیعی براش خطرناکه ، اگه بگم نمیترسم از زایمان دروغ گفتم میترسم چون تجربشو نداشتم ، با یک خانم دکتری صحبت میکردم حرف های خیلی قشنگی میزد میگفت ۱۰۰۰۰ مزیت زایمان طبیعی داره که علم دنیا سر تعظیم به خالق طبیعت برای طراحیش فرود آورده و همه جا میگن زایمان طبیعی مهم ترین اینه که بچه در زایمان طبیعی ۱۰۰۰۰٪ سالم تره فعال تره به قول معروف رسیده تره مادر ها بدنشون سریع به حالت قبل بر میگرده رحم فعال تر و سالم تر میشه اما در سزارین بچه قبل موعد به دنیا میاد زردی میگیره به احتمال زیاد و رحم هیچوقت به حالت قبل برنمیگرده و زایمان دوم احتمال چسبندگی جفت خیلی زیاده که در اون صورت بهترین حالتش اینه که کل رحم رو میکنن ، نمیخوام کسی رو بترسونم و یا کسی رو تشویق کنم قصدم اینه که برید سرچ کنید آگاهانه تصمیم بگیرید میگن. از بخیه طبیعی میترسم عزیزم سزارین از لایه بالا پوست تا خود رحم شکافته میشه و انگار چاقو خورده تو شکمتون و ….. میگن گشادی واژن در طبیعی افتاده‌ی رحم بله افتاده‌ی رحم هست البته نه برای همه اما موقت نهایتا تا یک سال بر طرف میشه گشادی واژن هم همون دکتر به من گفت که در زایمان طبیعی تا ۳ ماه دخول نداشته باش در نزدیکی به بدنت زمان بده از قبل هم تنگ تر میشه خلاصه نترسین درد زایمان طبیعی ۵۰٪ ترسه ۵۰٪ درد زایمان که اونم با تنفس صبر و آگاهی و مدیریت کنترل میشه تازه درد زایمان طبیعی یک سره نیست و فاصله داره که مادر و بچه بتونن استراحت کنن و بین انقباضات که همون درد هست فاصله هست که هر چی به آخر مرحله خروج بچه نزدیک تر میشه فواصل کوتاه تر میشه 💋❤️ بازم تصمیم گیرنده خود ما مادر ها هستیم بسته به توانای که از خودمون میشناسیم 🙏🏼🌸

عزیزم من یه ترس دارم چطور جای بخیه هارو میشه شست 😢😢مگه زخم نیست درد نداره ؟

دیگه مثله قبل نمیتونی بشینی .یکم باید جمع تر بشینی تو تولت از طرفی هرروز یک قاشق کره یا روغن زیتون بخوری که دستشویی بزرگت روان بشه اذیتت نکنه ووقتی خودتو شستی با پارچه یه تمیز فقط بذار روش خشکش کن پاشو برو بگیر بخاب زیر آفتاب. هم زود خوب میشی هم عفونت نمیکنه هم بخیه ها خشک میشه میریزه

خیلیی منون از وقتی که گزاشتین

خواهش میکنم عزیزم 

انشاالله بسلامتی دنیا بیاد 

به نظر من چیزای ضروری رو بگیر تو این اوضاع اقتصادی دستت رو خالی نکن 

منم به خاطر حرف ها و دخالت های مادر شوهر کلی هزینه کردم یه دونه اش هم استفاده نشد دو ملیون کریر و کالسکه شد گهواره یه ملیون سرویس دوشک قایقی ۷۰۰ تومن 

الان میگم چرا این چیزای بیخود رو بخاطر حرف یه نفر دیگه گرفتم 

کریر یه بار استفاده شد 

کالسکه اصلا

گهواره اصلا 

سرویس دوشک قایقی هم دو سه بار واسه عکس گرفتن!!

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
با سلام خدمت تمام خانومای عزیز ❤️  من ۲۶ سالمه و تجربه اولین بارداریم هستش همیشه دوست داشتم که ...

من دوتا طبیعی به دنیا اودم .سربچه یه دومم ‌دکترم بامن کاری کرد که پرستار منو معاینه کرد گفت این چی خانوم دکتر خودمم فهمیدم کلن مهبلم بهم ریخته خیلی افتادگی دارم ۱۳ ساله میگذره هنوز همین طوره .دکترم خوب نبود چون سر زایمانم داشت درس میداد😔😔😔

میتونم بپرسم قبل از شروع ورزش چند کیلو بودی و الان چندی ؟ من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۴. بعد از دوتا سزارین شکم ...

حتما با ورزش و حلقه و رژیم لاغر میشی. من ۶۴ بورم الانم ۲۶هفتمه  شدم ۷۴

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
دیگه مثله قبل نمیتونی بشینی .یکم باید جمع تر بشینی تو تولت از طرفی هرروز یک قاشق کره یا روغن زیتون ب ...

مرسی عزیزدلم که همه رو توضیح دادی واسم😘😘😘😍😍خب گلم میگم چطور خکدمون رو بشوریم میشه دست زد دردناک نیس؟

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍