2777
2789
عنوان

چی بگم والا

40 بازدید | 6 پست

داییم چند وقته از تهران رفته یه استان بی امکانات و توی یه روستای بی فرهنگ (به خاطر کارش و میگه تا چندین سال میمونم ) خانواده رو  برده تو روستا یه دختر داره ۱۵ سالشه زنش راضیه و کلا داییم و زن داییم سنشون بالاست پیرن تقریبا و فقط همین یه دختر رو دارن 

حالا دختر داییم میگه من نمیتونم اینجا بمونم و با این بی فرهنگ ها زندگی کنم مامان بابامم دارن مثل اینا میشن و کلا آدمای اینجا یه قرن از دنیا عقبن تو مدرسه تمرکز ندارم نمیتونم درس بخونم آدمای اینجا مسخره میکنن چون شبیهشون نیستم کلی زجر داره میکشه زن داییم اینا هم نمیزارن از خونه بره بیرون و اینا میگه چون روستاست زشته آبرو داریم و فلان چادریش‌ کردن بدبخت بی امکانات شدهه نه لباس خوبی نه غذای درست حسابی فقط میتونه بره مدرسه که اونم میگه معلم نداریم 😔

افسرده شده دیگه مثل قبل نیست نه به خودش میرسه نه دیگه به درس علاقه داره هیچیییی مامان بابامم انقد اذیتش میکنن که گناه داره هرچی میگه برگردیم میگن نه ما دیگه نمیریم شهر پیر شدیم اینجا برامون خوبه ...

عمر بچه بدبخت میره نوجوانی الکی گناه داره دلم براش میسوزه ...

حالا امروز به من پیام داده میگه میخوام از خونه فرار کنم با این شرایط بدی که دارم نمیتونم زندگی کنم یا خودمو میکشم یا فرار میکنم منم گفتم کجا میخوای بری و فلان بیا پیش خودم ( مامانم آرایشگاه داره گفتم بیاد همینجا هواشو داریم و...)

میگه نه نمیخوام مزاحم شما بشم فکر کنم بخاطر اینکه داداش بزرگتر دارم موجب میشه با اینکه پسر عمه اش هست ولی زیاد با پسرا اوکی نیست

اینجا بپرسم؟😁😁

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید