2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

95 بازدید | 26 پست

سلام دوستان، من اولین تاپیکمه، یک کمک میخاستم،امسال دوازدهمم و رشتم انسانیه، اخرای تابستون رفتم قلمچی و با برنامه هاشون شروع کردم به درس خوندن، تقریبا سال دهم رو تموم کردم ولی باز نیاز به مرور هست، ولی به دلیل مشکلاتی درس رو رها کردم الان یک ماه میشه درس نمیخونم، یهو ازش زده شدم، چیکار کنم بازم برم سر درس، چجوری برنامه ریزی کنم، هربار میخام درس بخونم یه چیزی میشه، فکرم اینقدر درگیره، خانواده سخت گیری دارم و برای رهایی از این زندگیم دانشگاه شهر دیگه قبول شم،الان در وضعیتیم که میخام درس بخونم ولی نمیتونم از استرس تمام موهای سرم ریخته، هیچ اطلاعی ندارم بدونم باید چند درصد درس هارو بزنم یا حداقال رتبه و ترازی که میشه باهاش قبول شد چنده لطفا یکی راهنماییم کنه، یکم استرسم کم شه... ببخشید طولانی شد. 

خب دیر نشد بعد امتحان نوبت اول کارت سخت دهم یازدهم شروع کن تایم مطالعه تو ببر بالا ۱۲ ساعت در روز سخته ولی کارت سخت من یازدهم دهم خوندم دوازدهم خوندم ولی حس ناکافی کم کاری دارم 

مشکل مشترک منم انسانی دوازدهم ام ولی قول بده شب بیداری هارو تحمل کنی فرهنگیان تراز ۵۰۰۰ کافیه برای اینکه بدونی چه ترازی خوبه تو سایت ببین برات میارع کدوم رشته مخوای منطقه هرچی هستی فلان تراز بیاری قبولی 

ولی کم نیار من تابستون تا اذر خوب می‌خوندم الان کم اوردم

توبه شکستم🫀🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دهمم به نظرت از کی برای کنکور شروع کنم

من به شدت پشیمونم که از دهم شروع نکردم، اگر رتبه خوبی میخای از الان بخون، بعضی ها میگن از درس زده میشی ولی اشتباهه من الان همشونو دارم باهم میخونم ازش زده شدم چون حجمش میره بالا و خیلی بهت فشار میاد، از الان دهمتو بخون و کنارش تست بزن، نزار درس هات انباشته بشه،کنکور شرط معدل هست، تلاشتو بکن معدل بالایی بگیری

خب دیر نشد بعد امتحان نوبت اول کارت سخت دهم یازدهم شروع کن تایم مطالعه تو ببر بالا ۱۲ ساعت در روز سخ ...

روزی 12ساعت خیلی برای اینکه دوباره شروع کنم زیاده، اینکه سر درس نمیتونم خوب تمرکز کنم خیلی بده،نمیدونم برای تشریحی خرداد بخونم یا تستی کنکور اصلا یه جور گمراهم

روزی 12ساعت خیلی برای اینکه دوباره شروع کنم زیاده، اینکه سر درس نمیتونم خوب تمرکز کنم خیلی بده،نمیدو ...

زمان کمه من خودم ۳ ماه باید بکشم فقط بخونم😭😭😭 عادت دارم تایم بالا انگیزه کم 

توبه شکستم🫀🙂

روزی 12ساعت خیلی برای اینکه دوباره شروع کنم زیاده، اینکه سر درس نمیتونم خوب تمرکز کنم خیلی بده،نمیدو ...

منم شدید درکیر تخصی هارو میخونی عمومی میمونه نمیدونی امتحان تشریحی معلم بخونی یا تستی به وضعیت خر تو خریه

ولی غصه نخور تو شروع کن بگو مخوام ۱۲ ساعت بخونم واقعا میشع از درسا خوندنی شروع کن طول هفته بنظرم شبا دو ساعت بخواب بیدار شو فقط بخون

تست تست تست بزن

توبه شکستم🫀🙂

زمان کمه من خودم ۳ ماه باید بکشم فقط بخونم😭😭😭 عادت دارم تایم بالا انگیزه کم

منم اصلا انگیزه ای ندارمم، ولی تایم بالا نابود میکنه، با انگیزه بخون، کمتر تایم بزار 9ساعت بعدا ببشترش کن، من قبلا خیلی میخوندم، بعضی وقتا تا صبح هم بیدار میموندم که بیشتر بخونم، ولی الان زده شدم😭🫠هرکاری میکنم نمیتونم دوساعت تمرکز کنم روی یه درس

من به شدت پشیمونم که از دهم شروع نکردم، اگر رتبه خوبی میخای از الان بخون، بعضی ها میگن از درس زده می ...

باز من پشیمون نیستم چون تابستون خوب استفاده کردم خوند و هم تفریح داشنم خوب بود

توبه شکستم🫀🙂

منم شدید درکیر تخصی هارو میخونی عمومی میمونه نمیدونی امتحان تشریحی معلم بخونی یا تستی به وضعیت خر تو ...

دقیقا ادم توی همین وضعیت گیر میکنه ببینه تشریحی بخونه یا تستی، واقعا خیلی عذاب اورهه

منم اصلا انگیزه ای ندارمم، ولی تایم بالا نابود میکنه، با انگیزه بخون، کمتر تایم بزار 9ساعت بعدا ببشت ...

وای اره منم همینجوری شدم روزی ۴۰۰ تست میزدم الان کم  شده

توبه شکستم🫀🙂