2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
نه بابا استرس چی  هر چی بیشتر بترسی بدتره  الآن اینقدر امکانات زیاد شده و علم پیشرفت کرده ...

اوف تو کدوم بیمارستان رفتی اقد خوبه بگو برم😂

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
فکر کنم بیمارستان های دولتی اختیاری نیست تا جایی که راه داره طبیعی باید باشه دکتر اعتماد 

سزارین اختیاری که کلا بیمارستان خصوصیه اره.اوکی ممنون

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم چراکه نه

دستت دردنکنه😍💐

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
اره سر بچه رو ک ببینن میبرن اتاق زایمان با ویلچر.دیگه اونجا نهایت زور رو باید زد و پنج دقیقه طول میک ...

وای کی بشه همه ی خانوما اون لحظه رو تجربه کنن 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم یک یارقیه بگو 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
لحظه مرگم باید یدونه بزام😂پاک ازین دنیا برم

😂😂😂 حق الناس نمیره فقط

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
اي واي نه  بعد از زايمان ميگي ايكاش فرش خونمو ميفروختم نميرفتم طبيعي البته من زايمان نداشتم ا ...

من قبلا هم طبیعی زایمان کردم هم سزارین 

طبیعی سختیش قبلشه سزارین بعدش هر کدوم سختی رو دارن

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
شکم چی؟ تخت میشه یا با سز فرق نداره؟

من که تابچم بدنیا اومد لاغر لاغر شدم. اما از 3 ماهگیه بچم چون خیلی شیر میخورد منم ضعف میرفتم هی غذا میخوردم چاق شدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
اره گفتم بالاتر بیمارستان های خصوصی اختیاریه دکترت کیه عزیزم

زایمان اولم دکتر مرجان فخری بود که راحت سزارین قبول میکنه دومی هم شکوه سادات ابوترابی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آره آوردن دیگه صدام زدن چشاموبازکردم پرستارهمش عذرخواهی میکردسریع ناف بچه رو همون روتخت قیچی کردن بر ...

الهی خدا حفظش کنه 

استاتر

و مامان های عزیز

خدا دخمل .پسرهاتونو حفظ کنه براتون 

میشه یکی خاهرانه کمک کنه بهم 

و یه لیست سیسمونی مورد نیاز بده بهم 

نمیخام پول الکی حیف کنم 

از هر سایز لباس چند دست کافیه 

و رورک کریر کالسکه این جور چیزا نمیخام فقط مورد نیاز ها 

مرسی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
منم قزوینم رفتم نامه گرفتم دیسک کمر دارم باید سرارین بشم که دکتر گفت واسه خصوصی اصلا لازم نبود نامه ...

تو دکترت کیه؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
هرروز خدا میگن بچه بیارین این حمایتشونه؟ ۵تومن مگه کمه😐

بخدا برا بچ سوم گفتن وام صدو پنحا تومنی میدن هییییچ ندادن

الا برا بچ چهارم باز دارن فتوا میدن

وای من به خاک میکشوندم اون بیمارستانو بعد زایمان خدایی نکرده بچه میوفتاد چ خاکی ب سرم میکردم ۹ ماه ...

😆نه ندیدن پشتم به دیواربودروپهلو چپ درازکشیده بودم،اونام خودشون دردداشتن جیغ میزدن تو حال خودشون نبودن